reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Zlaegłe sto lat dla Natalki
i wielkie gratulację dla Asi
Co do roczku to my w domu chyba bedziemy robić w 2 dzień swiąt:tak: przy okazji męzusiowi imieniny odprawię:-D
Nie mam pomysłu na prezent:-(dla Małego na roczek i święta
a chciałam Wam powiedzieć że ide zapisać Dawidka na spotkanie z Mikołajem:-D:tak:;-)
bo stwierdziłam ze prezentu i tak nie zakuma a takto bedzie miał pamiątkę (zdjęcie) ze spotkania.:tak:jakoś mi się to lepsze wydaje takie spotkanie

Gratulacje dla Asi!

Kasia ja tez bede miec impreze prawie rodzinna, bo rodziny to bede ja i moi rodzice:sorry2: reszta to znajomi rodziny z dziecmi. impreze robie w weekend po urodzinach Brunka, a w sma dzien uroddzin po prostu odwiedzimy rodzine- moich dziadkow i tesciow. Dziadkowie sa pokloceni z moja mama wiec do nas nie przyjda a tesciowie i moi rodzice nie utrzymuja kontaktow wiec tez ich nie bedzie.

Witam serdecznie :-)

Po zamieszaniu jakie tu wprowadziłam Chciałam się przywitać i prosić o wybaczenie :zawstydzona/y:

Mam na imię Iwona i jak Wy jestem mamą ;) Mój dorobek to dwa skarby :)

Wyjaśnienia odnośnie zamieszania już umieściłam na innym wątku. Więc tutaj nie będę się powtarzać. Mam nadzieję, że zaistniała sytuacja nie wpłynie negatywnie na nasze dalsze kontakty :)

Iw_78 - heh, no widzisz, od razu lepiej:-D:-D:-D Właśnie, pochwal sie skarbami, jaki wiek i jakie imiona? A może sobie umieścicie w podpisie suwaczki,hmm? Służymy pomocą;-):tak:

witaj Iwona! miło cie poznać:-) napisz cos niecos o sobie.. o dzieciach:-)
pozdrawiam

..a ja zajadam się pierogami z kapustą i grzybami:-) coś mnie napadło na pierogi i nie ma mocnych na mnie. ;-)

reklama
Do góry