reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
ja sie bardzo ciesze, ze rodzilam naturalnie, mimo, ze mialam ciezki porod.. (zero postepow i kazdy cm wymasowany - masakren, a zzo, za ktore dalam 500zl, dostalam 4h przed koncem.. z 16h, ktore rodzilam )
niesamowite bylo to oczekiwanie na pojawienie sie maluszka :-) i szok, kiedy sie juz pojawil.. jak "wyskoczyl" z "brzucha" (powiedzmy ;-) )
taka mala glizdeczka!
drugi i kazdy nastepny raz tez tak chce :-) w sumie nie bylo az tak zle :-)
Roni - serio? tylu mialam kibicow?? az nie pamietam tylko moja mama i wujek wpadli na chwile?? czy nie? taty chyba w ogole nie bylo ;-) dopiero po wszystkim przyszli na moment zobaczyc mojego cudka.. :-)
niesamowite bylo to oczekiwanie na pojawienie sie maluszka :-) i szok, kiedy sie juz pojawil.. jak "wyskoczyl" z "brzucha" (powiedzmy ;-) )
taka mala glizdeczka!
drugi i kazdy nastepny raz tez tak chce :-) w sumie nie bylo az tak zle :-)
Roni - serio? tylu mialam kibicow?? az nie pamietam tylko moja mama i wujek wpadli na chwile?? czy nie? taty chyba w ogole nie bylo ;-) dopiero po wszystkim przyszli na moment zobaczyc mojego cudka.. :-)
..aenye
Mama grudniowa'06
WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ DLA:
PIOTRUSIA
DOMINICZKA
HELENKI
I JASIA
PIOTRUSIA
DOMINICZKA
HELENKI
I JASIA
..aenye
Mama grudniowa'06
ehehehehehe ale to po porodzie juz ;-) coz poradze na taka ciekawska familie ;-)
a co do wypadow.. fajnie, ale wolalabym gdzies na dluzej pojechac, bo ledwo przyjedziemy, juz musimy wyjezdzac.. wszystko w pospiechu..
a co do wypadow.. fajnie, ale wolalabym gdzies na dluzej pojechac, bo ledwo przyjedziemy, juz musimy wyjezdzac.. wszystko w pospiechu..
Wszystkiego Naj Naj dla Jasia, Minisia i Helen!!
Kate, współczucia dla sis... U mnie też tak powoli szło, też bez oksy, ale jakoś nie było mega strasznie. Raczej w pl jak wszystko postępuje (nawet jak wolno) to oksy nie dają (chyba że się spieszą do domu, nie chce im się w nocy i takie tam, ale medycznie to nie powinno się...). Zzo sobie odpocznie i będzie miała nowe siły. Niech tylko je dziołszka coś..
Demon, mimo przebicia zęba robi cyrki jak i u Aenye... kiedy ja się wyśpięęęę :sick:
Dziś od północy chichrał i się bawił i dokładnie tak samo wył przy próbach usypiania, myślałam że padnę, w końcu po dwóch godzinach jakoś D. go okiełznał... Potem już był niewesoły, bo te zęby go bolały, mimo żelu, mimo paracetamolu...
Ale widzę że u was to samo :dull:
Kate, współczucia dla sis... U mnie też tak powoli szło, też bez oksy, ale jakoś nie było mega strasznie. Raczej w pl jak wszystko postępuje (nawet jak wolno) to oksy nie dają (chyba że się spieszą do domu, nie chce im się w nocy i takie tam, ale medycznie to nie powinno się...). Zzo sobie odpocznie i będzie miała nowe siły. Niech tylko je dziołszka coś..
Demon, mimo przebicia zęba robi cyrki jak i u Aenye... kiedy ja się wyśpięęęę :sick:
Dziś od północy chichrał i się bawił i dokładnie tak samo wył przy próbach usypiania, myślałam że padnę, w końcu po dwóch godzinach jakoś D. go okiełznał... Potem już był niewesoły, bo te zęby go bolały, mimo żelu, mimo paracetamolu...
Ale widzę że u was to samo :dull:
..aenye
Mama grudniowa'06
to wirus jakis
kamila1983
Fanka BB :)
Może to taki etap u nas to samo
Telenoweli cd...
jak dostała zzo i poszła spać
uspokoiła się
generalnie to na własne życzenie tak się męczy
bo nie chciała nic na przyspieszenie rozwarcia
"bo to będzie bardziej boleć"
no a jak by chciała? bezboleśnie???
no i teraz rozwarcie na 8
i czekamy...
ja pierdole
ona już rodzi 17 h w szpitalu + 16 h w domu /ale to był pryszcz/
Spadam, pomagać dalej
jak dostała zzo i poszła spać
uspokoiła się
generalnie to na własne życzenie tak się męczy
bo nie chciała nic na przyspieszenie rozwarcia
"bo to będzie bardziej boleć"
no a jak by chciała? bezboleśnie???
no i teraz rozwarcie na 8
i czekamy...
ja pierdole
ona już rodzi 17 h w szpitalu + 16 h w domu /ale to był pryszcz/
Spadam, pomagać dalej
oczekująca
GRUDNIÓWKA 2006
Cześć!
Nas dopadła grypa jelitowa;Michaś wymiotuje,ja mam okropne bóle i zawroty głowy.
Piotruś nie jadł od 5 rano (mam nadzieję, że na tym się skończy:-().żeby tylko jego nie dopadło!
Nas dopadła grypa jelitowa;Michaś wymiotuje,ja mam okropne bóle i zawroty głowy.
Piotruś nie jadł od 5 rano (mam nadzieję, że na tym się skończy:-().żeby tylko jego nie dopadło!
reklama
kamila1983
Fanka BB :)
Kate trzymam kciuki zeby zaraz się skonczyło
Oczekujaca szybkiego powrotu do zdrówka wam życzę trzmajcie się
Oczekujaca szybkiego powrotu do zdrówka wam życzę trzmajcie się