reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kate o Boże ale ją męczą:szok::szok: mogliby jej cesarkę zrobić:blink:
3mam kciuki za Twoją sis:-):-)
Kasu-36 godz.:szok::szok::szok::szok: jak Ty to wytrzymałaś???
Pingwinku witaj:-):tak:;-) super ze pogoda wam dopisuję:-):tak:

Tak to jest po zoo. A o cesarke tu naprawde trudno.

Udalo mi sie znalezc wozeczek HURAAAAAAAAAAAAA
Co prawda zajmie to do 14 dni bo musza z Hiszpani sprowadzic ale przynajmniej nie musze sie bawic w wysylki z PL. Z wrazenia niechcacy zamowilam trzy i musialam dzwonic i odwolywac.:)

Kamila w Polsce też to się zdarza:-:)-( koleżanka rodziła (w porówmnani do sis Kate to krótko) 12 godz. położne widziały że ujscie się nie otwiera ale i tak nie chcieli jej zrobić cesarki dopiero w nocy jak zmiana się zmieniła to lekarka brała ją szybko na cięcie bo miała rozwarcie na 4 cm. a dziecko się już pchało już na świat-i to się nazywa "Rodzić po Ludzku"

Ja jestem zdecydowanym przeciwnikiem CC :tak: uwazam ze lepiej podac oxy niz ciąc chyba ze juz naprawde trzeba. Moim zdaniem poród fizjologiczny jest najlepszy dla dziecka dla kobiety zreszta też cc to przecież operacja która uszkadza wiecej niz natura :tak:

Roni u mnie ta niechec do CC tez ze szkoły rodzenia :-D:-D może i nie jest zle ale dziwie sie laskom które umawiaja się od razu na cc:tak:U mnie w mieście 90% porodów w klinikach prywatnych to cc.

reklama
Do góry