reklama
A
Agaton
Gość
a propos seriali to ally mcbeal rzadzi i prision break tez, Kasia tez czekam na 3 serie niesamiowity serial...
a tak z innej beczki J mial dzisiaj wypadek, u nas na osiedlu sie zagapil i wjechal facetowi w du pke...dodam ze jechal z Agatka, alle mala nawet nie zaplakala odebralismy ja z moim szwagrem, a |J wszyystko zalatwial, na szczescie trafil na spoko faceta i generalnie wszystko ok. ale jestem totalnie rozwalona jakies takie zdenerwowanie ze mnie wyszlo teraz, ale dostalam szampana na rozladowanie nerwow, a najlepsze jest to ze dostal samochod zastepczy z assistance, jakies supr volvo na ktore nigdy by sobie nie mogl pozwolic a jest ogromnym fanem tych samochodow
a jeszcze tak sobie myslalam o pytaniu Czarnej dlaczego tak na grudniowkach tylko pisze... bo juz mi tak nie potrzeba porad, my mamy juz swoje zasady i bardzo rzadko mam jakies watpliwosci i moze tak tu zostalam z potrzeby towarzyskiej, po ciazy jakos nie mam kontaktu dobrego z moimi kumpelmai, jakos nam sie pozmienialy priorytety, i chociaz moge sobie z Wami fajnie pogadac niekoniecznie tylko o dziecku, bo czasami potrzeba oddechu, bo ile mozna o dzieciach;-) mozne wlasnie dlatego ze jestescie rowne babki i codziennie moge Was tu spotkaci przyjelyscie mnie milo...i moze kiedys sie spotkamy;-)
a tak z innej beczki J mial dzisiaj wypadek, u nas na osiedlu sie zagapil i wjechal facetowi w du pke...dodam ze jechal z Agatka, alle mala nawet nie zaplakala odebralismy ja z moim szwagrem, a |J wszyystko zalatwial, na szczescie trafil na spoko faceta i generalnie wszystko ok. ale jestem totalnie rozwalona jakies takie zdenerwowanie ze mnie wyszlo teraz, ale dostalam szampana na rozladowanie nerwow, a najlepsze jest to ze dostal samochod zastepczy z assistance, jakies supr volvo na ktore nigdy by sobie nie mogl pozwolic a jest ogromnym fanem tych samochodow
a jeszcze tak sobie myslalam o pytaniu Czarnej dlaczego tak na grudniowkach tylko pisze... bo juz mi tak nie potrzeba porad, my mamy juz swoje zasady i bardzo rzadko mam jakies watpliwosci i moze tak tu zostalam z potrzeby towarzyskiej, po ciazy jakos nie mam kontaktu dobrego z moimi kumpelmai, jakos nam sie pozmienialy priorytety, i chociaz moge sobie z Wami fajnie pogadac niekoniecznie tylko o dziecku, bo czasami potrzeba oddechu, bo ile mozna o dzieciach;-) mozne wlasnie dlatego ze jestescie rowne babki i codziennie moge Was tu spotkaci przyjelyscie mnie milo...i moze kiedys sie spotkamy;-)
sugarspunsister
matka polka superstar
o jesu
ja z tych co kiedys to ogladalam tez te najglupsze hehe
a teraz to skonczylismy juz wszystkie 3 serie LOST hehe
bsz
cala ciaze z ignacym katowalam 1 i 2
i teraz jak debile czekamy az sie zacznie 4 seria w us
czasami lubie tez rodzine soprano no i takie tam
magdy em jakos nie moge zniesc ze wzgledu na wszedzietakasama mine panny brodzik
oczywiscie z oldskuli to miaSTECZKO TWIN PEAKS ( BSZ OBEJRZALAM TO CHYBA Z 4 RAZY) ups caps lock
z innej beczki udalam sie dzisiaj w koncu po paszport ( zlozyc wniosek) i potem do ambasady po wize
tylko bilety na razie slabo
w locie na 5 wrezsnie 3200!!!! a na 10 1600 do NY
zobaczymy jak sie to wszystko zgra
ech
ja z tych co kiedys to ogladalam tez te najglupsze hehe
a teraz to skonczylismy juz wszystkie 3 serie LOST hehe
bsz
cala ciaze z ignacym katowalam 1 i 2
i teraz jak debile czekamy az sie zacznie 4 seria w us
czasami lubie tez rodzine soprano no i takie tam
magdy em jakos nie moge zniesc ze wzgledu na wszedzietakasama mine panny brodzik
oczywiscie z oldskuli to miaSTECZKO TWIN PEAKS ( BSZ OBEJRZALAM TO CHYBA Z 4 RAZY) ups caps lock
z innej beczki udalam sie dzisiaj w koncu po paszport ( zlozyc wniosek) i potem do ambasady po wize
tylko bilety na razie slabo
w locie na 5 wrezsnie 3200!!!! a na 10 1600 do NY
zobaczymy jak sie to wszystko zgra
ech
oczekująca
GRUDNIÓWKA 2006
UUUUFFFFFFFFFFF!Uspałam wreszcie dzieciaki.Mąż w pracy.
Seriale przerobiłyśmy, a jakiej muzyki słuchacie?
Ja uwielbiam polski rock, a ostatnio słucham Eminema, bo małemu pasuje,szybko przy nim zasypia...haha
Mam dość upałów;w domu mamy 28-30 stopni!
Spokojnej nocki!Trzymajcie kciuki, by Piotrusiowi nie zachciało się o 4. bawić!
PA!
Seriale przerobiłyśmy, a jakiej muzyki słuchacie?
Ja uwielbiam polski rock, a ostatnio słucham Eminema, bo małemu pasuje,szybko przy nim zasypia...haha
Mam dość upałów;w domu mamy 28-30 stopni!
Spokojnej nocki!Trzymajcie kciuki, by Piotrusiowi nie zachciało się o 4. bawić!
PA!
maja_1980
grudniowa mama '06
Muzyka hm..................
Ostatnio spodobalo mi sie 30 seconds to mars , lubie linking park, ramsteina.
Ogolnie repertuar szeroki bo i SDM, mamnic street preacher(chyba dobrze napisalam), de mono. Wszystko zalezy od nastroju.
Ostatnio spodobalo mi sie 30 seconds to mars , lubie linking park, ramsteina.
Ogolnie repertuar szeroki bo i SDM, mamnic street preacher(chyba dobrze napisalam), de mono. Wszystko zalezy od nastroju.
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
seriale ogladalam kiedys, teraz juz zadnego
lubialam te hamerykanskie
jezioro marzen, ich piecioro, gilmors girl, przystanek alaska i przyjaciol
nic poza tym
a muzyka hmmm
zwykle mixy maksymalne
czasem kazik, czasem closterceller, czasem SOAD. a czasem sistars
Sade, erykah badu itp zalezy od humoru
lubialam te hamerykanskie
jezioro marzen, ich piecioro, gilmors girl, przystanek alaska i przyjaciol
nic poza tym
a muzyka hmmm
zwykle mixy maksymalne
czasem kazik, czasem closterceller, czasem SOAD. a czasem sistars
Sade, erykah badu itp zalezy od humoru
My dziś odebraliśmy paszport Natki
Słucham generalnie wszystkiego po trochu, a kocham stare polskie zespoły (Perfect, Lady, Budka, Kombi, Kukiz, Gawliński,Ira)
Nienawidzę de mono (za wyjątkową monotonię), Dody (za teksty typu więc nie martw sięęęę uśmiechnij sięęęę), Ani Dąbrowskiej (za beczący głos) i Bajm (za wycie przy wysokich tonach), hehe
A nade wszystko kocham starą dobrą Metallicę a zwłaszcza ich ballady
Słucham generalnie wszystkiego po trochu, a kocham stare polskie zespoły (Perfect, Lady, Budka, Kombi, Kukiz, Gawliński,Ira)
Nienawidzę de mono (za wyjątkową monotonię), Dody (za teksty typu więc nie martw sięęęę uśmiechnij sięęęę), Ani Dąbrowskiej (za beczący głos) i Bajm (za wycie przy wysokich tonach), hehe
A nade wszystko kocham starą dobrą Metallicę a zwłaszcza ich ballady
A
Agaton
Gość
heh moj szwagier wlasnie jest przed ostatnim odcinkeim miateczka twean peaks i wlasnie mi powiedzial ze cytuje: bez kitu ale sie boje..heh...tez bardzo lubie ten serial, w ogole Lyncha..a teraz ma wchodzic Inland Empire czy juz jest??
Magdy M tez nie lubie za bardzo wlasnie przez ta wiecznie zmartwiona facjate...bardzo lubilam Kasie i Tomka, a to juz nuda...i za Malaszynskim tez nie przepadam, jakis taki zadufany w sobie facet...
Magdy M tez nie lubie za bardzo wlasnie przez ta wiecznie zmartwiona facjate...bardzo lubilam Kasie i Tomka, a to juz nuda...i za Malaszynskim tez nie przepadam, jakis taki zadufany w sobie facet...
reklama
A
Agaton
Gość
Ditka Master of Puppets...najlepsza plytka..
teraz tez lubie najroziejsze klimaty...od massive attack, portishead, sade, polskie kawalki typu kazik, kult itp. depeche mode..ech dobra ile mozna pisac
teraz tez lubie najroziejsze klimaty...od massive attack, portishead, sade, polskie kawalki typu kazik, kult itp. depeche mode..ech dobra ile mozna pisac