reklama
Wszystkie chorowitki tulę baudzo
Generalnie słucham niewiele.
Lubię muzykę z ulubionych filmów (np miasto aniołów, gladiator i ally właśnie) i Gawlińskiego i A. Dąbrowską, Kaczmarskiego lubię czasem, Marylkę też
Metro ukochane
RedHotChiliPeppers tylko wybrane ale cała Callifornication
Vaya Con Dios
No i SZANTY moje ukochane
EKT GDYNIA
Generalnie słucham niewiele.
Lubię muzykę z ulubionych filmów (np miasto aniołów, gladiator i ally właśnie) i Gawlińskiego i A. Dąbrowską, Kaczmarskiego lubię czasem, Marylkę też
Metro ukochane
RedHotChiliPeppers tylko wybrane ale cała Callifornication
Vaya Con Dios
No i SZANTY moje ukochane
EKT GDYNIA
sugarspunsister
matka polka superstar
no co TY KICIA trzeba kupowac orginalne programy
ja mam chyba jakiegos cs na peceta, poszukam i dam cynk
bo ja ostatnio jestem macowa i programy na peceta leza zakurzone
ja mam chyba jakiegos cs na peceta, poszukam i dam cynk
bo ja ostatnio jestem macowa i programy na peceta leza zakurzone
A
Agaton
Gość
Kicia J tez ma fs 7 albo tez nowsze jakby co mozna zgrac na plytke i wyslac..albo przez e-mule trza sciagnac, najlepiej w google wpisac, to sie tez tyczy twean peaks
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
jejku, jakby ktos zgrywal twin peaks na plytke to bym go ozlocila.. nigdy nie ogladalam tego serialu, jakos przegapilam, a uwielbiam filmy lyncha (zwlaszcza mulholland drive i zagubiona autostrade, prosta historia tez. ciekawa jestem inland empire, ale poczekam na dvd)
muzyka? ostatnio nie mam czasu szukac.. ale ja raczej takie triphopowe klimaty, elektroniczna muzyka. massive attack, wspomniane portishead, bjork, tricky, takie tam.. i drum'n'bassy.. tylko jak juz, to takie ostre :-)
i chillout na leniwe niedziele uwielbiam
aha, czasem zarzadzi, jak ostatnio, Timberlake hyhyhy
muzyka? ostatnio nie mam czasu szukac.. ale ja raczej takie triphopowe klimaty, elektroniczna muzyka. massive attack, wspomniane portishead, bjork, tricky, takie tam.. i drum'n'bassy.. tylko jak juz, to takie ostre :-)
i chillout na leniwe niedziele uwielbiam
aha, czasem zarzadzi, jak ostatnio, Timberlake hyhyhy