reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

o wlasnie laski mam prosbe!!
powiedzcie skad mozna skolowac fotoshopa??
potrzebuje na plytce bo zgubilam gdzies koledze :-(

reklama
Wszystkie chorowitki tulę baudzo:tak:

Generalnie słucham niewiele.
Lubię muzykę z ulubionych filmów (np miasto aniołów, gladiator i ally właśnie) i Gawlińskiego i A. Dąbrowską, Kaczmarskiego lubię czasem, Marylkę też
Metro ukochane
RedHotChiliPeppers tylko wybrane ale cała Callifornication
Vaya Con Dios
No i SZANTY moje ukochane
EKT GDYNIA

Sara ma nadcisnienie tak??
moja mama tez ma!
wazne zeby nie palic fajek, (nie pali??), malo kawy itp
a co on ma za prace ze sie tak stresuje?

Kicia J tez ma fs 7 albo tez nowsze jakby co mozna zgrac na plytke i wyslac..albo przez e-mule trza sciagnac, najlepiej w google wpisac, to sie tez tyczy twean peaks

reklama
jejku, jakby ktos zgrywal twin peaks na plytke to bym go ozlocila.. nigdy nie ogladalam tego serialu, jakos przegapilam, a uwielbiam filmy lyncha (zwlaszcza mulholland drive i zagubiona autostrade, prosta historia tez. ciekawa jestem inland empire, ale poczekam na dvd)

muzyka? ostatnio nie mam czasu szukac.. ale ja raczej takie triphopowe klimaty, elektroniczna muzyka. massive attack, wspomniane portishead, bjork, tricky, takie tam.. i drum'n'bassy.. tylko jak juz, to takie ostre :-)
i chillout na leniwe niedziele uwielbiam :-D

aha, czasem zarzadzi, jak ostatnio, Timberlake :-D hyhyhy

Do góry