reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

inland empire juz jest :)
planujemy wypad juz niedlugo, nie lubie chodzic jak film wchodzi do kin bo czesto jest pelna sala buractwa
tak bylam na mulholland drive i myslalam ze wystrzelam polowe sali kinowej :cool:

ja ogladalam Twin Peaks na kompie po 4 odcinki na raz hehe
siedzialam w ciemnym pokoju owinieta w koc i potem mialam mega schizy :p

reklama
no ja tez zawsze lubie odczekac... jak bylam na mulholland drive w multikinie w jedndej z najwiekszych sal to byly 4 osoby i bylo git!!

co do muzyki to lubie chyba wszystko:tak:a naj to: U2, Ania dąbrowska, Bajm, PERFEKT i dużo housu, drum and basse itd.;-)
atol, żeby było śmieszniej to ani jednego odcinka Palomy nie obejrzałam za to moje koleżanki namiętnie oglądały:tak:
kiedy ja ostatnio byłam w kinie....hmmmm marzenie

pozdrawiam fanki przyjaciol!!
ja kupilam sobie 2 serie org w empiku ale byly drogie (jedna kolo 200zl) i wpadlam na pomysl... napisalam do kolesia ktory sprzedawal org czy by mi nie przegral i dogadalismy sie na 3 czy 4zl za plytke i tym sposobem mam wszystkie 10 serii!!
kocham ich poprostu :-D wlasnie zaraz bedziemy ogladac przy winku!!

a z telewizji nic nie ogladam!

Sara co tam dzisiaj za gorszy dzien??

buziaczki dla chorowitkow!!

Roni hiihihihihi

KICIA jakoś T. ma sporo problemów w pracy i problemy z ciśnieniem
źle się czuł a ja się wtedy bardzo martwie, żeby mu się nic nie stało
szit gdyby nie kasa już dawno by zmienił prace:wściekła/y:

reklama
pogoniłam a z resztą nie musiałam bo sam się tak przestraszył, że poszedł
bierze tabletki ale jak jest taki dzień w procy to nic to nie daje

dzięki za troske

Do góry