reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

inland empire juz jest :)
planujemy wypad juz niedlugo, nie lubie chodzic jak film wchodzi do kin bo czesto jest pelna sala buractwa
tak bylam na mulholland drive i myslalam ze wystrzelam polowe sali kinowej :cool:

ja ogladalam Twin Peaks na kompie po 4 odcinki na raz hehe
siedzialam w ciemnym pokoju owinieta w koc i potem mialam mega schizy :p

reklama
no ja tez zawsze lubie odczekac... jak bylam na mulholland drive w multikinie w jedndej z najwiekszych sal to byly 4 osoby i bylo git!!

co do muzyki to lubie chyba wszystko:tak:a naj to: U2, Ania dąbrowska, Bajm, PERFEKT i dużo housu, drum and basse itd.;-)
atol, żeby było śmieszniej to ani jednego odcinka Palomy nie obejrzałam za to moje koleżanki namiętnie oglądały:tak:
kiedy ja ostatnio byłam w kinie....hmmmm marzenie

pozdrawiam fanki przyjaciol!!
ja kupilam sobie 2 serie org w empiku ale byly drogie (jedna kolo 200zl) i wpadlam na pomysl... napisalam do kolesia ktory sprzedawal org czy by mi nie przegral i dogadalismy sie na 3 czy 4zl za plytke i tym sposobem mam wszystkie 10 serii!!
kocham ich poprostu :-D wlasnie zaraz bedziemy ogladac przy winku!!

a z telewizji nic nie ogladam!

Sara co tam dzisiaj za gorszy dzien??

buziaczki dla chorowitkow!!

Roni hiihihihihi

KICIA jakoś T. ma sporo problemów w pracy i problemy z ciśnieniem
źle się czuł a ja się wtedy bardzo martwie, żeby mu się nic nie stało
szit gdyby nie kasa już dawno by zmienił prace:wściekła/y:

reklama
pogoniłam a z resztą nie musiałam bo sam się tak przestraszył, że poszedł
bierze tabletki ale jak jest taki dzień w procy to nic to nie daje

dzięki za troske

Do góry