reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
asia ksiazki tez czytam:-D, nie zawsze sie da, szczegoleni jak Hanka chce klocki ukladac razem ze mna, to w tle leci MOda:-p

atol bez obrazy;-)

Pamietam jak kiedys namietnie ogladalam "Zbuntowany aniol" Made in Brazyliana:-D ,albo "Bverly Hilss 90210".:-D:-D:-D:-D:happy2:....albo "z Archiwum X"

Teraz o ile poceluje z czasem to tez ciskam "Gotowe na wszystko",albo tą durną "Nianie".
Uciekam jednak od tasiemcow bo uzalezniaja durnowato

Usciski dla rozchorowanych:-(

Zdrówka dla Fifka i Mariki!!!

O - jeszcze mi się przypomniała - namiętnie oglądałam kiedyś ,,Ich Pięcioro"
i tyle, bo żadnych seriali nie oglądam...Nie mam kiedy.

Marika tez ucalowana:-)
A tatus jeszcze z pracy nie wrocila ale chyba calowac go nie bede bo nie wiadomo co za cholerstwo sie go czepilo.

Zrobilam dzis nalesniczki z bananami i bita smietana. Pychotka.

Ostatnio byl jeden odcinek Beverly Hills chyba na Tvn i to pierwszy.
Tez to ogladalam.
Za to bardzo lubie W-11 i Detektywow.

A i jeszcze Kryminalnych i Odwroconych.

zdrowka chorowitkom

ja tez duzo ogladam ale regularnie to gotowe na wszystko, ally ogladalam i skazanych, reszta dorywczo

zbuntowanego aniola tez ogladalam:-p

a jeszcze wczesniej lecial taki jakis brazylijski serial o jakiejs kulawej dziewczynie co to w cyrku pracowac nie mogla i z bratem zesmy go katowali porankami

reklama
Do góry