reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Oj, jestem dzisiaj mega niewyspana;mały wstał o 4. i bawił się godzinkę...Potem zasnął, ale ja musiałam wstawać...Kiedy w końcu się wyśpię?

Ja oglądam tylko M jak miłość:tak:

A my właśnie wróciliśmy z kontrolnej wizyty u ortopedy - oczywiście wszystko w najlepszym porządku :tak:

ja uwielbiam "przystanek alaska" - to dopiero serial z klimatem ;-)
no i stare "star trek'i " :tak: oczywiście mam wszystkie serie :cool2:

Kinga nie moge doczekać sie fotek :tak:

a ja jestem fanka tylko gilmore girls (tak od dziecinstwa mi zostalo) i gotowe na wszystko :-) uwielbiam!! czasem m jak milosc, zeby sie podenerwowac na idiotyczny scenariusz i wydumane postaci ;-)

mam chore dziecko w domu.. bidulek.. strasznie mi go zal :-( pierwszy raz takie cos.
nie spalismy niemal cala noc, co 20min pobudka. temp 38,5 w dupce, o 6 rano dalam czopek. na chwile pomoglo i spalismy do 9..
lekarz domowy nie mogl przyjechac i poszlismy do przychodni - to tylko przeziebienie, oskrzela i pluca czyste (balam sie o kaszelek), troche czerwone gardelko i maly katarek.
nie dziwne, bo ja chora (tez ostro przeziebiona).
ale maly sie meczy strasznie, dostaje nurofen 5ml, eurespal, cebion i wapno, czuje sie chyba niezle, bo bryka i ogolnie zadowolony, tylko straszliwie sie przy tym poci (normalnie struzki potu plyna).

spac nie chce. z jedzeniem strajkuje, jak u Kasi_z - costam zje, ale z dlugasnymi przerwami. az sie balam. ale juz mu sie nie dziwie. jak glodny, to zje (w sumie w nocy bez kolacji 2x100ml, rano pare lyzek kaki, o 14.30 caly sloik duzy obiadku, wiec z glodu nie padnie ;-)

i bardzo duzo pije, na szczescie!

tylko tak mi go zal, biedaka..

Aenye oj bidulek. Zyczymy zdrowka.

Ja ogladam M jak milosc , lubie przyjaciol , Ally Mcbeal ale juz dawno nie widzialam. Tera znp ogladam Nikite.

Bylam dzis z mala u lekarza bo zaczal mnie niepokoic ten jej kaszel. Strasznie jej sie odrywa. Do teo troszke katarek. Bez goraczki.

No i lekarz powiedzial ze wszystko ok jak zwykle. Podobno cos slyszal w klatce ale mowi ze to nic takiego. Uszy spoko. Paracetamol dobry na wszystko tylko nie wiem po co w tym przypadku bo ani ona goraczki nie ma ani ja nic nie boli.
Jak sie pogorszy to wracac ale on mysli ze przejdzie za kilak dni bo to jakis wirus.

Poszlam do apteki doradzic sie farmaceuty. Czasem oni bardziej sa przydatni niz lekarze. Syropy na kaszel odrywajacy sie sa tu od 1 roku. Kupilam vapour w sztyfcie do samrowania klatki i takie cudo do kantaktu podlaczane co rozpyla delikatny aromat ulatwiajacy oddychanie.
Moze pomoze.

I ciagle czekamy na wyniki badan M. A z nim bez zmian ... dalej lapie go goraczka tylko juz nie taka wysoka.

reklama
oj biedactwa malutkie Kruszynki
buziaki od nas

u nas w miare ok tylko T. ma dzisiaj ciężki dzień:-(

zapomniałam dodać, że Strażnika Teksasu oglądam buahahahahha

Do góry