jejku, laski kocham was... normalnie glupio mi bylo, ze to wczoraj napisalam, ale myslalam, ze albo zaraz siebie potne, albo malego udusze, albo meza naprawie srubokretem kuzwa i beda jaja...
grupa wsparcia normalnie :-) i powiem wam, ze milion razy mi lepiej sie zrobilo, jak was poczytalam. kocham was i juz.
teraz jestem nawet wyspana i zadowolona z zycia ;-) ufff!
kasia_z - nawet nie wiesz, jak potrzebowalam tych slow! ze twoj tez tak mial i sie naprawil! jesu.. licze, ze i moj sie naprawi... a moze mu pomoglas? czy to od wprowadzenia regularnosci karmienia? tylko u mnie ciezko to zrobic, ale sie postaram! maly wyje na karmienie co chwile ostatnio, wszyscy mnie wnerwiaja dookola, ze moze mam slaby pokarm albo co i on naprawde jest glodny.. sama juz trace glowe!
nieistotna - moj Filip ma to samo, nudza go zabawki po jakichs 15min max i trzeba pajacowac, jak mowi milka. ale rzadko nosze, bo rece mi wymiekaja. hehe za to kupilam nosidelko i czekam na nie wlasnie ;-) moze mnie uwolni od malego wirachy! aaa i boski film! mojego tez pare razy przestraszylam ;-) a jaki z niego grubasek sie robi powoli!!!
kinga - Filip boski! a jak zrobilas, ze ta karuzelka jest tak nisko!? moj w zyciu jej nie dosiegnie..
a w ogole jak zmniejszacie filmy???? moje maja najmniej 200MB najkrotsze... z aparatu... wiec nie mam pojecia, co z nimi zrobic!