reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

hehe Aenye,chyba juz spicie??a wiesz,to wcale nieprawda z tym kapaniem; ja czasami w ogole nie kąpię a szkrab i ta zasypia tak ok 21.i spi dłużej ode mnie całe szczęście:happy:bo zgadzam się z tobą ze nic fajnego we wstawaniu w srodku nocy nie ma:dry:

Nieistotna, nie obraź sie, ale twój facet to baran.zachowuje się jak moja T. jakby miał milion obowiązków domowych to tez by włożył małego do łózeczka- przeciez nie bedziesz go caly czas nosic na rękach.a w ogole to jest okropne jak ktos cię poucza.jak taki mądry to niech da przykład i sam idzie na ten pierdolony spacer.będziesz mieć spokój przez chwilę.

kurczę, ja w sumie w ogóle nie noszę.ale wieczorami tak ok 18 grubasek domaga się rozrywki i wtedy trzeba pajacowac;robic glupie miny,gadac, pokazywac wszystkie zabawki, spiewac:laugh2:.a raz nawet zrobilam mały teatrzyk:laugh2L::laugh2:

reklama
Ojej ale tu się dzieje dziewczyny:eek:

No ja nie mam problemów w nocy z Filipem. Po wieczornej kąpieli zasypia o 20 i śpi do 1 lub 2. Potem go karmię (mleko modyfikowane) u mnie cyca już nie ma na szczęście i jestem zadowolona. Młody budzi sie dwa razy w nocy, a jak zje to beknie sobie i śpi dalej jak zabity:-D. Pobutke robi nam zawsze o 6 lub 7 i wtedy trzeba już się synusiem zająć.

Mam coś dla was do obejrzenia jeżeli chcecie;-)
Wrzuta.pl - śpiewający Filipek

Nieistotna; szkoda że przyzwyczailiście go do noszenia na rękach, mam nadzieje że jednak z czasem będzie lepiej. bądź konsekwentna i nie daj się zwariować. Mężulek rzeczywiście dziwnie się zachowuje.. powinnaś z nim porozmawiać szczerze.
Aenye bidulo... śpij wtedy kiedy i dziecko śpi. Czasami maluchy mają gorsze dni nie martw się będzie na pewno lepiej.

Dodam jeszcze że nie wyobrażam sobie abym miała nie wykąpać Filipka wieczorem przed snem. To u nas już taki rytuał jest, a Filip sam się domaga kąpania i potem mleka eheh. Zresztą jak jest czyściutki to i lepiej śpi.

3majcie się dziewczyny kochane! ucałujcie bąble

Ojojojoj - ale się działo:-)

aenye - no jakbym widziała siebie przy Ali:-D. Identyko było. Dlatego między małymi jest aż 5 lat różnicy:tak:.

No cóż - na pocieszenie powiem wam dziewczyny, że drugie będzie grzeczne (tak jak moja Natka - nieporównywalnie grzeczniejsze!)

óSEMKA MNIE NAPIER*ALA!!!!
Juz nie mogę, żrę prochy non stop, do dentysty dopiero jutro spróbuję się dostać a i tak lipa, bo pewnie najpierw będe musiała przeswietlenie zrobić, KU*WA MAĆ!!!!!:baffled::eek::baffled:

dita a u mnie na odwrot, Hania cale noce przesypiala, a Helen to normalnie mnie dobija, nie wspomne ze dzis w nocy pobudka kolejna o 3:30, zjadla 60ml z laski i zero spania tylko guganie fak, aenye gdybym nie bujala kolyski to pewnie to samo bym napisala co ty:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

a kiedy ja mam spac jak w dzien Hania szaleje, teraz sie przestawila i spi do oklo 8:30 ale za to w dzien juz za bardzo nie chce spac i k.u.rwa ja juz sie nigdy nie wyspie:dry:

Kingusia, przepraszam cie najmocniej, ale mój komp ostatnio zgłupiał i rózne rzeczy mu odwalają - np nie odtwarza filmików, nie czyta moich zdjeć z aparatu...Jak mu się polepszy, to obejrzymy:tak:

Idę zaraz na spacer na ruiny zamku. Fajnie, cieplutko, a potem idziemy na szczepienie:dry:

reklama
my tez mamy pszczolkomisie i Hania uwielbiala sobie je ogladac,a Helen?????zgadnijcie - total olewka, zdemontowalam bo nie moglam bujac kolyski a ona i tak sie na to nie chciala patrzec, pod tym wzgledem podobna jest to Filipka niestotnej, pod zabawka polezy 5sek a najlepiej jak sie nia non stop zajmuje, nie konieczie musze nosic ale bujac w kolysce, bujac w foteliku, "cwiczyc" tzn. ruszac lapkami, nozkami sadzac itepe

Do góry