reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

sąsiad mój sprzedaje odchowane (ok. 50 cm.) za 140zł. :dry:
innych zródeł cen nie mam , bo u nas w ogrodniku nie mają magnolii :wściekła/y:.

reklama
Ty atol a co ten Toj robi ze taki wazniacha?;-)

co do picia w trupa
moj trup zakonczyl sie dwoma kreskami wiec przestrzegam was wszytkie teraz jak wiedzma buahahahaha

moje dziecie stanowczo odmawia przyjmowania syropow
szczegolnie jednego
antybiotyk wcisnelam pomiedzy flaszka ale jenym syropem pluje
musze opracowac jakas strategie:dry:

anita... to to fak dobrze słyszałam..:baffled: A tak choruję na to drzewko...

Sugar
- a może mieszaj mu z całą butlą jeśli masz pewność, że wypije?

Sugar - już mi się nie chce żubrówki :no::no::no: ;-)
Dita - mieszkam w niewielkiej miejscowości , gdzie ceny czegokolwiek są kosmicznie wygórowane - może facet chce się po prostu nachapać kaski na niczego swiadomych ludziach ! ale ja się nie dam :evil: też marzę o magnoli!

ale powiem wam ze jestem strasznie zadowolona
dwa malolaty za jednym zamachem i z glowy :cool2: :cool2: :cool2:

moj facet po obejrzeniu ze mna "cmy barowej" na podstawie bukowskiego stwierdzil ze jak urodz se nr dwa to idziemy pic przez tydzien w barach podejrzanej masci hehe

musze was zawiesc
moje dziecko nawet jak ma zaglutowany nos na amen to i tak jest aniolem i rechocze non toper :-p
jakies srubki ma inaczej przykrecone od urodzenia chyba

co do cmy to chyba najbardziej podobala mu sie awantura 2 lasek w barze hehe

reklama
Roni wyobrażam sobie jak bardzo sie cieszysz !
Sugar _ gdybym miała już gdzie mieszkać też bym się cieszyła , ale mój domek ma dopiero ściany nośne postawione i nie jest nawet przykryty - jeszcze ze dwa lata nam się zejdzie zanim się wprowadzimy - no i wtedy kolejny dzidziol rzecz jasna ! :tak:

Do góry