reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

a ja jutro ide znow do sasiadki na pyfko!!!!!!!!!!!
stary wlasnie sobie przypomnial, ze mu na jutro koszula jest potrzebna. Nosz k*** mac, rownie dobrze moglby sobie przypomniec o tym o 24 lub 6 rano. Musialam zelazko wyciagac jeszcze. On sam se nie wyprasuje, bo juz sobie spieprzyl kilka koszul. Normalnie tluk jakich malo.

reklama
A ja odciagam i zamrazam:tak: Zaliczylam juz jedna porzadna imprezke miesiac temu. Tatus zostal z corcia. Nawet ja wykapal przed karmieniem :tak: W piatek parapetowa u znajomych ... a trzy butle 180ml zamrozone czekaja. A jak mam ochote na jakies piwko to tez sobie nie zaluje bo Marika wstaje najwczesniej o 6 na cycusia.

Anita widze ze nie tylko ja mam problem z mezusiem jesli chodzi o siedzenie przy kompie. Nie odzywamy sie od wczoraj... poszlo o BB.:-)

nonek Hehe- na szczęscie mój miała taką ,,mamusię' ze jakby sam się nie nauczył prasowania, to nie wiedziałby że świat chodzi w wyprasowanych koszulach, hehehe:-D:-D:-D
Więc z koszulami mam święty spokój. (a nienawidze koszul!!!!)

anita - czy ty przy[padnkiem nie przesadzasz...?:confused::eek:

maja - hehe, mój też się wsciekał o BB, ale kiedy odzyskał dzięki BB ( i naszej niezastąpionej nieocenionej Kate_less) dwie stówy, to nie ma nic przeciwko:-D:-D - możesz przeczytać na ,,poradach prawnych' - ta afera była całkiem niedawno:-)

Macieja nie moze miec niestety wygniecionej, bo mu jutro trzaskaja zdjecia na piersza strone. Glupio troche by bylo...

dziwni są Ci faceci : mam cały dzień z dzidziolem + pranie + sprzątanie + obiadek ( dziś z dwóch dań ) , a na kolację naleśniki , a jak mam w końcu czas , żeby spokojnie posiedzieć , poczytać co się na swiecie wydarzyło , czy przypadkiem rząd się nie zmienił ( cholera jeszcze się nie zmienił ;-)) , to on swoje wymyśla :wściekła/y:
już się przeniósł z podłogi - widocznie za twardo mu było .

*Dita - ja ??? przesadzam ?? jeszcze nie , ale już sobie wypatrzyłam miejsce skąd mogę piękną magnolię zakosić i do swojego ogródka przesadzić ;-)
pewnie przesadzam , ale co zrobię jak takim cykorem jestem!

reklama
hehehe Anita po prostu wyluzuj!!!!
- a propos - ile magnolia kosztuje? to prawda,ze 20-cm drzewko 80 zł?:szok:
tak słyszałam.

Do góry