reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Agnieszka, to współczuję :no: Mam nadzieję, że szybko się skończy leczenie :tak:

Asiu, to super, że bioderka ok! Trzymam kciuki za szczepienie :-)

reklama
agnieszka... ja o zębach to już nawet nie mówię....o główkę najlepiej lekarza zapytać...
asia - a może przepajaj małą dużą ilością herbatek?

qrde pisać za bardzo nie moge bo trzymam Nat na kolanach, a ona upacie skopuje mi klawiaturę - dopisuje swoje nogą albo kopie w szufladę i ta odjeżdża z klawiaturą... hehe ale mam ubaw

malej dawalam herbatke na trawienie
jakos jej nie lubila:wściekła/y:
ale teraz daje hippa jablko z melisa i wypija mi dziennie 150-200ml:-p
poczekam z sinlackiem z 3 dni i potem dodam na 150ml mleka tylko 2 male lyzeczki:-)
potestuje bo czas juz dawno minal na inne nowosci:baffled:

lece prasowac pa mamuski

teraz explorer ale wczesniej firefoxa mialam:elvis:
tylko ze od soboty mam system windows 2000 przez kumpla informatyka zainstalowane
xp mi siadal a ja tam ciemna masa jestem

teraz nawet jak gg i tlena zainstalowalam to mi nie odpala:wściekła/y:

czekam az kolega kompa przejrzy:szok:

Witamy Asie :tak: ale się rozpisałas :-D

agnieszka moja też nie lubi leżeć na brzuszku i kiepsko w tej pozycji dźwiga głowę, byłam u neurologa i lekarz mi powiedział, że młoda rozwija się prawidłowo i na brzuszku po prostu nie lubi i mam jej nie zmuszać
co nie zmienia faktu że jak leży na mnie to pierdoła głowę dźwiga, na rękach trzyma sztywno i w pół siadzie ino na brzuchu niet są spazmy i płacze...
pogadaj z pediatra ale na pewno wyśle Cię do neurologa na przegląd

reklama
Do góry