reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Przechowywanie pokarmu

Pokarm można przechować:

• w temperaturze pokojowej do 12 godzin
  • w lodówce w (+ 4°C ) do 4 dni
  • w zamrażalniku z osobnymi drzwiami ( -10°C) do 3 miesięcy
  • w zamrażarce ( -18°C) od 6 do 12 miesięcy
  • Pokarmu nie należy gotować przed podaniem dziecku, wystarczy podgrzać do temperatury 37°C.
  • Raz odmrożonego pokarmu nie wolno ponownie zamrażać !
  • Przechowywać pokarm w małych porcjach.

reklama
Kochane...

kolacja z Markiem to dopiero w środę... zdam relację... no problem:)

nonek... mleko - 48 h

Fanti... się chyba obraziła... zresztą na "Legniczankach.." też daje do wiwatu...:-D

spadam na spacerak...:tak:

STO LAT DLA IGGIEGO!!!

Ja na chwile. Maz jedzie do FR i zabiera kompa :no: My jutro w samolot i takze do FR. Zyczcie udanego lotu bo ja sie cykam latac. Calujemy i do napisonka po FR stronie:-D

..aenye kochana jesteś ale nie dam rady do remi się dostac na piątek. Jestem na wsi u rodziców:-) Filip miał pewnie gorsza noc;-) a może teraz sie na coś uczulił:confused: Jest taka mozliwość:tak: Takze obserwuj swoje jedzenie:-) Buziak wielki dla was:-)

Dziewczyny karmiące piersią jeżeli dzieci maja niekończące sie dni bez wypróżnień proponuje suszone śliwki:happy: Miniś po 9 dniach sie wykupał wczoraj w nocy:-)
Iggy sto lat:-)
Pingwinek wysokich lotów, bedzie ok:-)

Na brzuchu to najgorsza pozycja Miniego:baffled: , ale głowa silna u niego:-)

Miłka :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: z tymi końskimi zębami.

Ale dziś mnie ciocia skomplementowała że schudłam:tak: a w rzeczywistości przyznaję że przytyłam kilogram i waże 66:zawstydzona/y: Ale mi z tym póki co ok, tylko że nie mam sie w co ubrać!!!:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Lucky - a co z tymi śliwkami robić? :confused:

To jakieś może normalne, że tak rzadko, bo widzę że dużo dzieci tak ma... może taki etap :confused: Bo ten mój demonik, to jakoś nie ma objawów, że coś nie tak. A kupa, mimo że długo zbierana, rzadka i żółta... Hm...

Sto lat dla Iggiego :-)

Pingwinku, kciuki trzymam! :happy:

STO LAT DLA PANA BUŁKI i MARCHEFKOWEJ JULKI

nonek z mlekiem to dziwna sprawa ja zawsze wącham bo raz było raptem pare godzin i mi skisło ;-)

pingwinku spokojnego lotu :-D

Kasiu są takie deserki ze śliwką dla małych dzieci można chyba podać łyżeczke :tak: albo sama śliweczki szamaj ;-)

Pewnie trzeba zagotowac i dac do picia wywar. Tak przynajmniej robila kiedys moja sasiadka.
Pingwinku spokojnego lotu!

reklama
Iggy 100lat kochany aniołku :)

Pingwinek spokojnego lotu! Do zobaczenia

A ja mam dzis dupny dzien, az sie poplakalam , pierdolnełam nozyczkami i zrobilam tym dziure w panelu
nadmiar obowiazkow mnie przytlacza

Do góry