reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Aenye... kupa to może to reakcja na jedzenie albo na kosmetyki? zmieniałaś coś ostatnio? To że nie spał - to poobserwuj jeszcze przez jeden dzień, może chwilowo coś było nie tak, jak pisze Dita. Gorsza noc po prostu.

Dita, może w twojej komórce się nie da?

reklama
HEJ HEJ
Widzę że sporo was tu o tej godzinie :-),ja również nalazłam chwilkę,mój synek pospał chwilkę ja w tym czasie zdążyłam posprzątać a on mi sie obudził i wyobrazcie sobie że siedzi teraz tu ze mną na kolankach i czyta forum heheh;-) a poza tym wiecie po ciąży strasznie popsuły mi sie zęby oczywiście chodzę prywatnie do dentysty,teraz idę w piątek na 9.00 rano bo w jednym ząbku mam leczenie kanałowe(3 kanały) pewnie będę płakać z bólu:tak:

jak przed ciążą zrobiłam sobie wszystkie zęby i do teraz nie mam ani jednej dziury :tak: nomalnie mam zęby jak koń :cool2: wielkie, twarde i żółte ;-)

ja przed ciążą bardzo sie bałam dentysty w czasie ciąży tez nie chodziłam bo sie bałam lecz gdy po porodzie spać po nocach nie mogłam bo Alan płakał i ząbek bolał wie poszłam i wiecie co dentysta nie jest taki straszny teraz już się nie boję a nawet chodzę z wielką przyjemnością:-)

kasia_z - mleka nie pije od dawna.. a na jedzenie moze byc, bo wciagam wszystko... ale wciagam juz od dawna, wiec nagle by mu sie zrobilo...?
no nic, zobaczymy, jak mu dzisiaj pojdzie...
najgorzej, ze w sobote dziemy na bal, malego na cala noc zostawiam u dziadkow, a mam malo sciagnietego mleka (ostatnio wszystko ze mnie wysysa maly wariat)... demit!!!!!!!!!

Agnieszka, nie bój się, znieczulenie czyni cuda :-)

U mnie na razie zero problemów z zębami, ale caly czas jadę na witaminach. :tak:

Miłka, no chyba rzeczywiście jakiś był niegłodny (szok - od 4 rano nic nie jadł), bo sobie zasnął nawet bez wielkich protestów. No to zobaczymy po obudzeniu.

Rozwala mnie moje dzieciątko i jego kupa (a raczej brak), nie robi tydzień i super szczęśliwy - i nic nie pomaga, ani jabłuszka, ani bakterie, po prostu nie robi :baffled: Wczoraj zeżarł marchewy pół słoika, to już się boję, że teraz za dwa tygodnie tą kupę zrobi... Niemożliwe, żeby trawić całe to jedzenie :no:

Aenye - u mnie w sumie nie reaguje na większość jedzenia, które jem, wyjątek: kapusta, cebula i chleb superrazowy (czasem razowy jest ok, a czasem z innej piekarni dostarcza niezwykłych nocnych wrażeń). Resztę toleruje bez problemu.

kasiu_z w ząbku gdzie mam kanałowe leczenie 2 tygodnie temu miałam usuwaną próchnicę i miazgę oczywiście miałam znieczulenie bo bez znieczulenia nie dałabym sobie zrobić umarłabym na fotelu i mimo że miałam znieczulenie tez bolało.Tak zaniedbałam tego zęba że teraz muszę cierpieć i płacić za ten ból dużżżżooo kasy.

reklama
czesc mamusie:-)

wiecie lekko sie podlamałam bo dodawalam 3 male lyzeczki kleiku sinlak na noc do mleka aby mala przespala do 6 rano i bylo ok:tak: ale po 5 dniach musialam zrezygnowac z kleiku bo mała po 2 dniach kupki nie zrobila i musialam jej czopkiem pomoc bo taaaaaka gesta byla:baffled: ze nie mogla wyjsc:baffled: az lekko zielona i gesta az do tylka sie przykleila:-) :-)

od niedawna daje malej jabluszko i tylko jablko:dry:
chyba z marchewka poczekam bo jablko rozluznia kupke a marchewka przeciwnie
wogole moja mala mniej ostatnio jada mleczka:happy: :happy: a jablka jada tylko pol sloiczka wiec sama juz nie wiem jak to z nia jest

dzisiaj trzecie szczepienie i pierwsze mierzenie bo bioderka sa OK:cool2: :cool2:

Do góry