reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

anita pamiętamy o Tobie jak najbardziej!!! Roni ma rację! Na priva wszystkie dane nr tel i inne do Sa_raa przeslij:tak: :-)
A tak wogóle to wiele mamuś odpadło i tak wogóle to gdzie Czarna79 i jej Laurunia:confused:
Mary Jane kolejna nieobecna
Oczekująca dobrze że wiemy że chociaż na bieżąco choć maluchno tu jej, ale jest:tak:
Jakoś tak chyba zmęczona jestem i idę spać.
ps. Roni nie dam rady w piątek:no: ale na bank nadrobię wszystko w maju jak wrócę:tak: :-) BUZIAK od Minisia dla Jasia braciszka ciotecznego, który wreszcie padł ija też grzecznie do wyrka się zapakuję
Dziś śpię z Lilusiem, przyszedł i zapytał czy może ze mna spać, normalnie rozczulił mnie jak dawniej:zawstydzona/y: mój alergik pyłkowy maleńki:-) .
Superowe te moje chłopaki:happy:

reklama
Witamy, witamy...

A mój :wściekła/y::growl: synek znowu obraził się na butlę :baffled::baffled::baffled:
10 dni nie jadł... fak!
No i dziś dzień z butlą. Nie dostanie cyca aż nie wypije.
I co on robi (oprócz kwęków of kors)?
BAWI SIĘ - chichra do smoczka i się bawi (cuda z językiem, zamiast ssać to oblizuje... koszmar, w pół godziny wylizał 40 ml NIE MAM SIŁY!!!):baffled:

moja też ma takie dni, że bawi się butlą, liże smoka, gryzie i banan na ustach aż miło :-D więc znaczy się głodna nie jest ;-)
Kasiu zgłodnieje to zje :tak:

a ja mam dzis kontynuacje z wczoraj- dzien jekania i stkania:no:

a Hania nauczyla sie przelaczac kanaly w tv i wlasnie cos tam majstruje:szok:

A u mnie ciążofobia wielki come back wrrr.
wszystko przez cholerny prysznic, bo jak byłam pod prysznicem co cały czas pamiętałam,ze trzeba łyknąć, a jak wylazłam to kurw na 3 godziny i 5 minut zapomniałam:baffled::wściekła/y::baffled::wściekła/y:
Po jakim czasie od bara bara można zrobić test?:-D:-D:-D

Kate - gratuluję kolacji z Markiem!!!!!!
a u mnie Michał Wójcik z Ani Mru Mru wycieczki kupuje:tak::-)

anita, agnieszka.kk - welcome back
Aga - wcięło ją po tym jak chyba dwudziestego któregoś stycznia urodziła i się wściekła,ze tak późno.Ale dlaczego na nas...?
Czarna - ostatnio pamiętam ją jak wpadła, zdziwiła się, ze my to w ogóle mamy czas na bb, bo przecież Laurunia jest taka absorbująca.... Dobrze że nasze dzieci to anioły, nie płaczą wcale, śpią 20 godzin na dobę, jedzą co 3 godziny z tego co mama daje (czy butla czy cyc - grzecznie wcinają) nie chorują, nie maja kolek, uwielbiają być zostawiane same sobie i leżą sobie bez piśnięcia po dwie godziny....aby mamusie mogły non stop na kompie siedzieć...
MJ, Megik, gosik, monexa,magaret, nemesia, rawenika... - chyba już ich nie zobaczymy....
No i Fanti się chyba obraziła na dobre....

Ditka ustaw sobie alarm w komórce albo budzik i bedziesz pamiątać o tabletce bo jak Ci zadzwoni to wstajesz i zjadasz :-p

a u Agi z Irlandii widziałam nowy suwaczek, że jest w 3 tygodniu ciąży :szok: ciekawe czy to prawda :confused:

Kate jak było z Markiem łopowiadaj dziołszka :tak:

witaj anitko!

luckymama - a jak cie podwioze do gdanska, to tez nie dasz rady?

kasia_z, milka - moj tez nieraz nie zasysa smoka, lize, memla, gryzie zamiast grzezniutko zassac, ale nie ma rogala, tylko kweka, bo to zazwyczaj w nocy... a on bez smoka nie zasnie :-( i czasem z tego wszystkiego dostaje histerii...

laski, mam klopot... pliz, help!
mlody od kilku dni budzi sie w nocy kilka razy, oczywiscie chce jesc, ale czasem oszukuje go smokiem... ale dzis przeszedl samego siebie... spal od 22 do 3, zjadl i odtad budzil sie co 15 min mniej wiecej i plakal... tak przez sen kwilil, wijac sie po lozku, wiginajac w luk, przekrecajac na boczek.. pomagal cyc tylko, wiec wzielam go do siebie i tak od 3 rano sobie "spalam"... dramat! macie pojecie, skad to!? czy cos go boli? (dodam, ze myslalam, ze to kupsko, ale tylko pierdzial..)
a rano, czyt 7, obudzil sie usmiechniety i wyspany (czego o mnie nie powiesz)...
zeby? czy brzuszek? normalnie oddam jego kupe do analizy, niech sprawdza, czy jakiegos syfa nie ma... bo robi takie wodniste na maksa, lekko sluzowate, ogromne i czesto :-(

aenye - a może po prostu wyluzuj??? Skoro wstał wyspany z uśmiechem to nic mu nie jest!!
Dzieci mają czasem gorsze dni (i noce).
Zobaczysz, czy dziś i jutro będzie tak samo i dopiero go zaczniesz badać wszerz i wzdłuż.
Myślę,ze mu się coś śniło, moze jakieś wrażenia po nowym doświadczeniu w dzień, może było mu smutno i chciał się do ciebie przytulić...?

miłka - kutwa, nie mogę obczaić, jak nastawić w tej mojej komórce alarm tak, aby go co dzień nie ustawiać...:baffled:

reklama
może go mączyły kolki ja tak miałam przez 3 dni po świętach jak poszalałam z ciastami i wędzoną (domową) szyneczką :eek: pierdzioszki, wyginanie w łuk (nawet na rękach) i niespanie w nocy :tak: wróciłam w ramy diety i problem zniknął :happy:

a z tego co czytała, to luźne kupki ze śluzem to objawa alergii na mleko
jak Cię to niepokoji to najlepiej zrobić badania :tak:

Do góry