reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

w sumie zalezy to chyba tylko od ciebie :-)
generalnie, jak sie karmi piersia, to mozna wprowadzac nowinki od 6 miesiaca, ale mozna i wczesniej, jesli bardzo chcesz, lub malemu nie starcza (np. nie najada sie tylko mlekiem, szybko jest glodny itepe) - malemu nic nie bedzie, ale twoje mleko wystarcza mu mniej wiecej do 6-go miecha.
a jak butelka, to spokojnie kaszke ryzowa na mleku twoim lub modyfikowanym, jablko, marchewke, soczki i inne jedzonko dopuszczalne po 4 miesiacu :-) smojrz na watek karmienie dzieciaczkow :-)

reklama
..aenye ten sam, 38,5 stopnia w pupie.:-)
Sto lat Olo:happy:
Kate:szok: na kolacje z Markiem Konradem:confused: Kondratem chyba co:baffled: :confused: A wogóle w jaki sposób z nim:confused: Normalnie weź od niego pliiiiz dla mnie autograf:tak: Rajusku superowo:-)
Sugar no i git:tak: :cool2:
Elo agnieszka:-)
MOj Mini jeszcze nie spi pisze z nim na kolanach:baffled:

Marek Kondrat przychodzi do nas do apteki i jego zona tez (moge podac wam adres gdzie mieszka:-p , nie no zartuje, ochrona danych osobowych)

Witam serdecznie wszystkie Grudniowe Mamusie ! Bardzo żałuję , że tak późno do Was dołączam! Byłam z Wami jako _anita_ dopóki pracowałam , potem zwolnienie lekarskie , itp. ... ale to długa i nudna historia , a przecież nie o tym chce pisać !
Wróciłam i to jest najważniejsze !
Mamusią grudniową zostałam 01.grudnia.2006r. o godzinie 0:20 , gdzie po zaledwie dwugodzinnym naturalnym porodzie przyszedł na świat mój syneczek Mikołaj mając 54 cm i ważąc 3600g . Dziś to kawał nieznośnego , już rozpieszczonego , ale przesypiajacego całe nocki chłopczyska ! Mimo że jest karmiony tylko piersią ( biedne dziecko nawet jabłuszka w buzi nie miało ) bardzo szybko przybiera na wadze ( 8700g) - ale najważniejsze , że jest zdrowy mój serdelek ;)
Pozdrawiam Was serdecznie i zobowiązuję się do regularnego odwiedzania moich ulubionych stron BB !
Jejq ... nawet nie wiecie jak bardzo się Cieszę , że wróciłam !
Jak Tylko przypomnę sobię jak się wstawia fotki napewno to zrobię ... póki co wracam do lektury ... trochę się tu działo , odkąd zniknęłam ... jest co nadrabiać !

Boże jak się ciesze , że jednak ktoś o mnie pamiętał ! Roni , aż mi się łezka w oku kręci . Dziękuję !!!
No a teraz idę walczyć ze wstawianiem suwaczków , itp.

gg1419856
gdyby któraś z Was była tak uprzejma i na gg dała mi szybka instrukcję wstawiania linijki , byłabym baaaaaaaardzo wdzięczna . Instrukcja z forum u mnie nie działa - zaraz się zapłaczę !

reklama
Do góry