reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
aenye nie zareagowali bo im jeszce nie powiedzielismy
powiemy chyba jak bedzie wiadomo co tam siedzi
powiemy chyba jak bedzie wiadomo co tam siedzi
Roni mógł się "ugryźć" dziąsłami.. i stąd taki ślad na policzku.. a reszta.. hmm.. a może są to te nieszczęsne afty.. możesz przesmarować mu buzię Aphtinem na sterylnej gazie i powinno przejść..a jeśli to nie afty to i tak aphtin mu nie zaszkodzi..
Dziewczyny moje kochane ELO po Świętach:-)
Było super
Przyjechał Tomek i stwierdziliśmy że ochrzcimy Minisia I nagle przerażenie jak Pojechaliśmy z dziećmi do ksiedza który w progu juz zaczał na nas patrzeć jak na oszołomów i powiedział że absolutnie mamy sobie wybić to z głowy, że wszystkie takie sprawy trzeba było zgłosić do środy (my byliśmy w sobotę ) i zamknął nam drzwi przed nosem.
T stwierdził ze bedziemy upierdliwi i poczekamy, kiedyś wyjdzie.
I otworzył drzwi pytając o co chodzi, więc my mu że chcemy prosić Go o ochrzczenie Minisia, spojrzał na nas znowu, prychnął i zapytał że niby kiedy to my mu że w niedzielę. Jakby go zcięło z nóg , ale spytał czy mamy wszystkie dokumenty, powiedziałam ze mamy i jakoś nas przyjął
I tak to mamy ochrzczone dziecko
Obyło się bez imprezy i wszystko było git.
I teraz mam do kupienia młodemu prezenty, bo dostał kaskę
Sa_raa wielka ogromniasta buzia:-)
Roni jedź
Kicia wielka jesteś:-)
Nieistotna wywal teściową z balkonu głową w dół:-)
Kate zdrówka Lil przeziębiony, Miniś kicha:sick:
..aenye dzięki za odp;-)
asia super:-)
Sugar podziwiam Ciebie i Twój niesamowity głód życia:-) .Jesteś naszym barwnym ptakiem. Normalnie ściskam Ciebie mocno!
Kasia_z z tego zyliona wyrośnie wiec przebieraj, ubieraj ile i w co sie da;-) :-)
Było super
Przyjechał Tomek i stwierdziliśmy że ochrzcimy Minisia I nagle przerażenie jak Pojechaliśmy z dziećmi do ksiedza który w progu juz zaczał na nas patrzeć jak na oszołomów i powiedział że absolutnie mamy sobie wybić to z głowy, że wszystkie takie sprawy trzeba było zgłosić do środy (my byliśmy w sobotę ) i zamknął nam drzwi przed nosem.
T stwierdził ze bedziemy upierdliwi i poczekamy, kiedyś wyjdzie.
I otworzył drzwi pytając o co chodzi, więc my mu że chcemy prosić Go o ochrzczenie Minisia, spojrzał na nas znowu, prychnął i zapytał że niby kiedy to my mu że w niedzielę. Jakby go zcięło z nóg , ale spytał czy mamy wszystkie dokumenty, powiedziałam ze mamy i jakoś nas przyjął
I tak to mamy ochrzczone dziecko
Obyło się bez imprezy i wszystko było git.
I teraz mam do kupienia młodemu prezenty, bo dostał kaskę
Sa_raa wielka ogromniasta buzia:-)
Roni jedź
Kicia wielka jesteś:-)
Nieistotna wywal teściową z balkonu głową w dół:-)
Kate zdrówka Lil przeziębiony, Miniś kicha:sick:
..aenye dzięki za odp;-)
asia super:-)
Sugar podziwiam Ciebie i Twój niesamowity głód życia:-) .Jesteś naszym barwnym ptakiem. Normalnie ściskam Ciebie mocno!
Kasia_z z tego zyliona wyrośnie wiec przebieraj, ubieraj ile i w co sie da;-) :-)
KICIA80
Grudniowa mamusia :-)
Kate trzymam kciuki zeby Nati sie nie zarazila!
Roni pisala ze za tydzien najwczesniej moze, no i bedziemy czekac na ladna pogode bo narazie straaaasznie pizga!
oczywiscie ZAPRASZAM do mnie na spotkanie!
Roni moze John przycisnol warge dziaslami albo zeby sie wyzynaja
Sugar no to bedzie niespodzianka , rodzice tez jeszcze nie wiedza?
Luckymama no i super macie juz z glowy!!
Roni pisala ze za tydzien najwczesniej moze, no i bedziemy czekac na ladna pogode bo narazie straaaasznie pizga!
oczywiscie ZAPRASZAM do mnie na spotkanie!
Roni moze John przycisnol warge dziaslami albo zeby sie wyzynaja
Sugar no to bedzie niespodzianka , rodzice tez jeszcze nie wiedza?
Luckymama no i super macie juz z glowy!!
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
No to byl pelen wrazen dzien. Ale najwazniejsze- umowa przedwstepna za nami. Do lipca tego roku bedziemy wlascicelami ziemskimi! Wrazenia dla nas niesamowite.
Bede jutro nadrabiac zaleglosci na BB, dzis chyba z wrazenia strasznie boli mnie brzuch i ide spac.
Ucalujcie wszytkie bobaski grudniowe od cioci Nony i Majeranki, ktora zamiast spac cwiczy przekladania z pleckow na brzuch( a robi to juz praktycznie jednych ruchem).
Buziaki dla wszystkich!
Bede jutro nadrabiac zaleglosci na BB, dzis chyba z wrazenia strasznie boli mnie brzuch i ide spac.
Ucalujcie wszytkie bobaski grudniowe od cioci Nony i Majeranki, ktora zamiast spac cwiczy przekladania z pleckow na brzuch( a robi to juz praktycznie jednych ruchem).
Buziaki dla wszystkich!
sugarspunsister
matka polka superstar
lucky
nie mowie jeszcze ale moj S mnie ciagnie zeby powiedziec hehe
moja mama bedzie very hepi jestem tego pewna, zreszta jak wszyscy
wczoraj dowiedzielismy sie ze nasi przyjaciele beda mieli dzidziusia hehe
wlasnie wrocili z wyjazdu: laos, kambodza, tajlandia i wynalezli wyspe w tajlandii gdzie koniecznie chca jechac z dziecmi
ich termin to grudzien czyli bedzie mlodszy o rok od ignasia i rowiesnik naszego malolata nr 2
strasznie sie cieszymy, no i mieszkamy obok siebie
mnie zlalapal jakis szajsowaty katar i leje mi sie z nosa woda z glutami
i wogule ble
ale daje rade
malpka grzeczna jak aniolek i jest kolorooowooo
nie mowie jeszcze ale moj S mnie ciagnie zeby powiedziec hehe
moja mama bedzie very hepi jestem tego pewna, zreszta jak wszyscy
wczoraj dowiedzielismy sie ze nasi przyjaciele beda mieli dzidziusia hehe
wlasnie wrocili z wyjazdu: laos, kambodza, tajlandia i wynalezli wyspe w tajlandii gdzie koniecznie chca jechac z dziecmi
ich termin to grudzien czyli bedzie mlodszy o rok od ignasia i rowiesnik naszego malolata nr 2
strasznie sie cieszymy, no i mieszkamy obok siebie
mnie zlalapal jakis szajsowaty katar i leje mi sie z nosa woda z glutami
i wogule ble
ale daje rade
malpka grzeczna jak aniolek i jest kolorooowooo
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
popsułam sobie dziecko
i chyba mi tesciowa rzuciła urok na niego
z dnia na dzien bylo coraz gorzej a teraz to juz wogole tragedia
mam na mysli uzaleznienie od cyca
mały sie darł - dostawał cyca i teraz nie rusza sie bez niego
wieczorne usypianie trwa okolo poł godziny, potem niby zasnie a jeszcze przez godzine musi miec cyca w buzi bo inaczej krzyk i placz jak na chwile z ust wypadnie
nie zasnie bez cyca
a ja zamiast z tym walczyc daje tego cyca dla swietego spokoju by zasnął choc na chwile, a nie mam sily bujac go godzinami
jest strasznie
a ja mam suty jak z reklamy mentosa na 5cm dlugie
malego porypalo i budzi sie w nocy co 2h, wogole spi niespokojnie
i nie zdarza sie by zanal sam z siebie
Roni super ze sie zdecydowałaś
Nonek gratulacje rozpoczecia " sukcesu"
i chyba mi tesciowa rzuciła urok na niego
z dnia na dzien bylo coraz gorzej a teraz to juz wogole tragedia
mam na mysli uzaleznienie od cyca
mały sie darł - dostawał cyca i teraz nie rusza sie bez niego
wieczorne usypianie trwa okolo poł godziny, potem niby zasnie a jeszcze przez godzine musi miec cyca w buzi bo inaczej krzyk i placz jak na chwile z ust wypadnie
nie zasnie bez cyca
a ja zamiast z tym walczyc daje tego cyca dla swietego spokoju by zasnął choc na chwile, a nie mam sily bujac go godzinami
jest strasznie
a ja mam suty jak z reklamy mentosa na 5cm dlugie
malego porypalo i budzi sie w nocy co 2h, wogole spi niespokojnie
i nie zdarza sie by zanal sam z siebie
Roni super ze sie zdecydowałaś
Nonek gratulacje rozpoczecia " sukcesu"
reklama