reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
no wlasnie
ale ten gdansk to mi srednio
bo beda tam 3 najwieksze lobuziary
w tym jedna ktora wlasnie wrocila z mediolanu i nie widzialysmy sie z rok hehe
takze wiem ze bedzie party every najt, podrywanie facetow, tance i picie zoladkowej po murkach hehe
ale ten gdansk to mi srednio
bo beda tam 3 najwieksze lobuziary
w tym jedna ktora wlasnie wrocila z mediolanu i nie widzialysmy sie z rok hehe
takze wiem ze bedzie party every najt, podrywanie facetow, tance i picie zoladkowej po murkach hehe
..aenye
Mama grudniowa'06
sugar, faktycznie, jak ten czas zapierdziela..
a powiedz, (nie wiem, chyba juz pytalam, mam skleroze) jak zareagowala rodzinka, znajomi na takiego wielkiego niusa? :-)
i po swietach... ja zmeczona, az mi sie pisac nie chce nic...
a powiedz, (nie wiem, chyba juz pytalam, mam skleroze) jak zareagowala rodzinka, znajomi na takiego wielkiego niusa? :-)
i po swietach... ja zmeczona, az mi sie pisac nie chce nic...
ALUSIA I MAMUSIA ASIA
GRUDNIOWE MAMY 2006
swieta i po swietach...ufff...nie ma jak w domu.
i zanim z mała wyszlismy to ja musielismy zmeczyc aby w wozku odpadła bo na zywca nie umie jeszcze jezdzic,bo za malo widzi:-) :-) :-)
My jezdzilismy do tesciowej na swieta codziennie pol godziny autobusemi zanim z mała wyszlismy to ja musielismy zmeczyc aby w wozku odpadła bo na zywca nie umie jeszcze jezdzic,bo za malo widzi:-) :-) :-)
.U teciowej mozna powiedziec ze ok juz malo na glos sie wtraca i jak gada to Waldkowi bo wie ze jej odpowiem conieco:-) :-)
Mala miala dwie drzemki...jedna 4 godziny i druga jej lekko przerwalam abym mogla ja uspac na droge powrotna(musze obudzic bo nie zasnie, a w wozku jak pada to budy nie odslonie, a jej nudno w wozku):-) :-) no i afere kreci tesciowa bo DZIECKO BUDZE z twardego snu a dziecko z lekka drzemalo bo co 15 minut dydka jej wkladalam bo sie przebudzala jak to latwo gadac i wychowywac cudze dzieci a jak co do czego to jak dziecko zapłacze to krzycza ojej wez ja odemnie bo nie moge jej uspokoic a ja beke krece i mowie przeciez Alunia musi jesc bo babcia każe wiec kto jest chetny aby nakarmic(nie ma lasu rak chetnych osob)ALUSIA I MAMUSIA ASIA
GRUDNIOWE MAMY 2006
powiedzcie gdzie trzeba klikac aby AKAPITY robic lub duze odstepy,cos mi to pisanie nie idzie
ALUSIA I MAMUSIA ASIA
GRUDNIOWE MAMY 2006
EHH wiecie załamka
szukam w necie ciekawych ogloszen nieruchomosci i stwierdzam ze pojde do sklepu po trzy kartony od bananów:-) :-)
za kredyt 180 000 trza przez 38 lat placic rate 1000 wiec wiadomo ze do pracy wracam ale za 180 000 to ja moge 2 pokoje do kapitalnego dostac....szukam okazji i jakos jej nie widac
a maja lokale staniec chyba tate za rok za granice wysle bo tu nawet garba za darmo sie nie dorobimy
znikam prasowac
szukam w necie ciekawych ogloszen nieruchomosci i stwierdzam ze pojde do sklepu po trzy kartony od bananów:-) :-)
za kredyt 180 000 trza przez 38 lat placic rate 1000 wiec wiadomo ze do pracy wracam ale za 180 000 to ja moge 2 pokoje do kapitalnego dostac....szukam okazji i jakos jej nie widac
a maja lokale staniec chyba tate za rok za granice wysle bo tu nawet garba za darmo sie nie dorobimy
znikam prasowac
reklama
atol
Fanka BB :)
sugar ja bym zakupy wybrala, mam tego ttalny niedosyt a uwielbiam
poza tym imprezy w ciazy, hmmm to nie dla mnie
co do mieszkan, ostatnio znow zaczelam patrzec na ceny i juz k.rwa srednio metr w wawie 10 000zl fak, zwariowali, czyli za takie mieszkanie jak bym chciala to okolo 1 000 000 zl w stanie surowym bossko
alusia i mamusia asia chyba jakis skrot twojego nicka trza wymyslec bo za dlugo pisac hehehe wreszcie twoje posty sie fajnie czyta
roni jedz dziewczyno, moze jakas trojmiejska mamusia ci pomoze dostac sie na dworzec i heja
poza tym imprezy w ciazy, hmmm to nie dla mnie
co do mieszkan, ostatnio znow zaczelam patrzec na ceny i juz k.rwa srednio metr w wawie 10 000zl fak, zwariowali, czyli za takie mieszkanie jak bym chciala to okolo 1 000 000 zl w stanie surowym bossko
alusia i mamusia asia chyba jakis skrot twojego nicka trza wymyslec bo za dlugo pisac hehehe wreszcie twoje posty sie fajnie czyta
roni jedz dziewczyno, moze jakas trojmiejska mamusia ci pomoze dostac sie na dworzec i heja