reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Roni, uściski:happy:olej święta- za 2 dni będzie po wszystkim. a Marek na pewno codziennie będzie dzwonił.

Nieistotna, widzę że twoja teściowa inteligencją dorównuje mojej:baffled:
co do tej biegunki, to spróbuj mu dać przetartą marchewkę zamiast jabłka.ponoć ma odwrotne działanie.

reklama
kochane laseczki...

uporalismy sie z mezem z tym calym syfem, wiec wreszcie ze spokojnym sumieniem moge wam zyczyc
WESOLYCH, ZIELONYCH, CIEPLYCH, SPOKOJNYCH SWIAT! BY MALUSZKI DALY SIE NACIESZYC SMAKOLYKAMI NA STOLE, POGAWEDKAMI PRZY STOLE Z RODZINKA, SAME BAWIAC SIE SPOKOJNIE NA MACIE ;-) I DUZO SZCZESCIA, RADOSCI, CIERPLIWOSCI I MILOSCI NA CODZIEN!!!

Roniaczku!!!! kochana.. dziewczynki maja racje.. najwazniejsza jest przeciez najblizsza rodzinka! czyli ty, Marek i Jasiulek.. cala reszta to wiadomo, do zdjecia i do poplotkowania. ciesz sie, ze los zeslal ci takiego malego aniolka, zeby ci dostarczal wrazen.. pomysl, jak by bylo kijowo na swieta bez Marka i bez Jasia :-) a tak macie siebie na swieta!!! pierwsze
:-) mozesz go przebrac za kroliczka ;-) wielkie buziaki, kochamy cie tu wszystkie, po swietach jakos wpadniemy was nawiedzic i urzadzimy ci swieta ze hej! caluski ogromne i zyczenia CUDOWNYCH SWIAT - mimo wszystko!!! moze jakis fajny, kofany filmik???

a my juz sie zbieramy do wyjscia.. mamy napiety plan - najpierw na pol godz do rodzicow Dejwa, potem do moich, a na obiad znowu wracamy do rodzicow. ufff. w ogole to dzisiaj mamy i swieta, i roczek malej Amelki, chrzesniaczki Dejfcia :-)

JESZCZE RAZ WESOLYYYYYYYYYYYYYYYYCHHHH!!!

ps u nas spadl snieg :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Jezu nie wytrzymam
tesciowej odbilo, do tej pory byla ok kobitka a teraz porypalo ja
ciagle lazi i marudzi czemu dziecku nic nie daje, czemu zupki nie je
jak maly chce spac do zamiast mi go dac to probuje jego placz ukoic dajac mu herbatke
maly wpluwa, mowe ze dlatego ze nie chce, kreci glowa, palcze pluje a ona twardo ze przeciez chce bo cala wypil
kurcze
robi wszystko by mi go nie oddac do cyca
jak jemy obiad to przekreca fotelik malego tak by nie widzial, patrz na mnie nie na mame- mowi do niego
nie wytrzymam

mowi ze post jest, pytam wiec czy w kosciele byla, ona mi mowi ze nie trzeba chodzic
skoro sie posci itp to i do kosciola trzeba a ona mi mowi ze jestem mlloda i nie znam sie

i kaze mi nie nosic malego grr

Nieistotna ja pierdziele i ty to jeszcze wytrzymujesz? Nie wiemczy bym wytrzymala takie wtracanie sie....ja w srode jade do tesciowej no zobaczymy, tylko nie bedzie netu :no: :no:

Nieistotna, normalnie jakbym swoja widziala!!:laugh2:
przyjechali dzisiaj i jest masakra...
pare ciekawostek opisze pozniej bo teraz zaglada mi przez ramie i cos pomrukuje o matkach uzaleznionych od internetu
kuuuuuuuuurwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

kulka dobre hehe
sa_raa kochana jestes!!! buziakiiii

ja juz u rodzicow
luz blus pelna lodowa, psy, cisza, spokoj i luksus bezprzewodowego internetu hehe
mlody zniosl dzielnie sniadanie u dziadka , podroz etc
ja mam dobry humor i jest super

wszystkim wam zycze wesolego jajka i duzo usmiechu i milosci!!!!

Kobietki współczuje teściowych:no::wściekła/y:
JA moja nauczyłam, że ja jestem matką i jak jestem z małym to trzyma dystans a jak się chce wpierniczać to szybko ją stawiam do pionu. teraz jak jestem z Małym to się trzyma z dala:-D

ach TE TESCIOWE!!!!!!! moje kondolencje dziewczyny!!

u mnie notorycznie moja mama i tesciowa przykrywaja kocykiem malego jak sobie lezy i za chwile oczywiscie jest mu goraco :wściekła/y:

albo szalu dostaje jak on sobie lezy i sie sam bawi i ktos przychodzi i go bierze na rece!! oczywiscie po chwili juz jest ciezko wiec probuja odlozyc na miejsce co juz nie jest takie proste bo oczywiscie jest bunt na okrecie!!

Roni kobitko jak ty tam sobie radzisz??
sciskam mocno!!
zapraszam cie do mnie w gory z malym troche sie odstresowac!!

co do jazdy autem oczywiscie jak dziecko sie krztusi to trzeba stuknac ale koniecznie sie wtedy zatrzymac!!
moj maly lubi jezdzic autem, czasem jeczy jak go zapinam ale ZAWSZE chocby nie wiem jak sie darl podruzuje w foteliku!!
moi znajomi maja takie pomysly ze jada sobie ze swoja 3.5 letnia coreczka np na wakacje 400-500 km i dziecko spi sobie bez fotelika na tylnej kanapie cala droge!! a oni to sobie tlumacza, ze ona nie zasnie w foteliku i nie lubi w nim siedziec!
Kuurwa jak mozna byc takim bezmyslnym ??????!!!!!!!!
przeciez to chodzi o zdrowie i zycie dziecka!! kuzwa w domu sie wyspi!!

my juz po chrzcinach!!
Plumek byl bardzo dzielny!
wszyscy nim zachwyceni jaki on grzeczny :-)
bylo bardzo sympatycznie!
gosci 20 osob. w knajpie siedzielismy do 19 pozniej przenieslismy sie do nas!
wrzuce jakies foty w tygodniu!

zajaczekwz5.jpg

NAJLEPSZEGO !!!

reklama
Do góry