hej, kochane!
jejku, tyle mialam od dwoch dni do nadrobienia ze hej... polowe na pewno zapomnialam (zeby mi sie tylko nikt nie obrazil..!!!)
Kinga - bidulek ten twoj maluszek.. ale jak spi, to bardzo dobrze! jesli juz sie nie powtorzy rzyganko, to byolabym spokojna, a moze zadzwonisz do jakiegos pediatry i zapytasz, dla swietego spokoju? bo moze to tez ten wirus, co twoj men ma? chyba ze on tez tylko sie strul. buziaki :-)
Roni - to super, ze poradzilas sobie z zakupami :-) a jak tesciowie, beda na swieta?
STO LAT DLA KASINKOWEJ NATALCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kasia_z - nie obrazisz sie, mam nadzieje, jak ukradne ci pomysla z ta kartka..? chcialabym dac moim rodzicom i tesciom.. wydrukuje na drukarce, moze sie uda.. super pomysl!
kicia - moj tez ma nietolerancje mleka, i chociaz mi bylo strasznie ciezko zrezygnowac, to przestalam kupowac i jak nie mam w lodowce, to mnie tak nie ciagnie ;-) ale wiesz, moj pediatra mnie o tyle pocieszyl, ze w wiekszosci przypadkow to wlasnie na samo mleko jest alergia, a nie na mleczne przetwory - znaczy, mozna jest wszystko z krowiego mleczka oprocz mleka, smietany i jogurtow. u mnie sie sprawdza - tylko po mleku maly jest wysypany. ale ja smietane jem tez - we wszystkich sosach. i np. po budyniu tez malemu nic nie jest, ani po nalesnikach. moze to chodzi o te wiazania cukru, o czym pisala nonek?? ale polecam ;-)
i gdzie te fotki zabkow??? ja nie wiem, jak to powino wygladac, u mojego malego w dziaselku (ale wg mnie za nisko) pojawila sie taka bial wypustka, na razie jakby kropka, nie wiem, co to? ale nie jest to plesniawka :-) cos takiego lekko wystajacego, jakby cos wlasnie pod skora byla. biale. HMMM...
nonek - gratulacje! i tak piec miesiecy to bardzo dlugo!!! ja kiedys myslalam, ze po trzech miesiacach max przestane cycolic i nie wiem, czy sie tak nie skonczy, choc mleka mam bardzo duzo (nie wyrabiam z wkladkami, 50szt na maks tydzien.. i to oszczednie, zmieniam, jak sa naprawde juz mokre), jakas nadprodukcje mam. ale musze myslec powoli o zajeciach :-( chociaz chcialabym karmic do sierpnia, albo do zebow..
a w ogole, hyhy, okazuje sie, ze ja mialam pierwszy zab w wieku.... 14 miesiecy!!! az mama robila mi przeswietlenie, czy sa zawiazki zebow, a ciocia protetyk pocieszala, ze zrobi mi sliczna protezke ;-) hyhy. a zeby mam najzdrowsze z calej rodziny :-) i ponoc male (tak mi kiedys dentysta powiedzial). ale nie wiem, osochosi ;-)
w ogole to mam dzis dobry humor, bo okazalo sie, ze z egzaminu, co to go pisalam juz jakis miesiac temu - dostalam 5!!! zapomnialam wczesniej zadzwonic, bo wiedzialam, ze zdalam. ale nie wiedzialam, ze az tak dobrze mi poszlo ;-) SUUUUUUUUPER!!! kolejna 5 z 6 przedmiotow, co sie licza do sredniej. choc watpie, bym miala co marzyc w ogole o stypie, na razie marze, by mi rok zaliczyli..