reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Moja Nata ma zielona kupy jak długo nie robi. Jak zrobi dwa razy w ciągu dnia to ta druga jest już żółta.
Kupa ma prawo się utleniać jak długo sobie siedzi więc jest zielona i jadowicie śmierdząca. Niepokój może wzbudzić dopiero wtedy kiedy kupie towarzyszą kolki, śluz i piana.

reklama
mi lekarka powiedziala ze dziecko MUSI zrobic kupke co trzeci dzien bo jednak ucierpiec moga jelitka wiec jak Aluta kupy nie miala to był czopuś i heja. A tak to wogole witam po dlugiej nieobecnosci... Mam pytanie i to pilne,od dzisiaj Alka ma dostawac na noc i na rano kleik dla alergikow jako dodatek do mleka SINLAC ale ja nie wiem ile go sypac do mleka,wiem ze zwykly kleik to na 100 ml trzeba dac 1 plaska mala lyzeczke a tego sinlaka to nie wiem....pomocy

Ja daje na 120 ml mleka 5 lyzeczek sinlaca. powstaje taka srednio gesta kaszka do wciagniecia przez smoczek (z dziurka do kaszki). Mozna spokojnie dawac tez ta kaszke z woda tak jak jest w przepisie.

NONEK dzieki..ja dzisiaj dalam na 150 ml tylko 1,5 lyzeczki bo mam dawac po troszku,,czyli tak mniej wiecej na oko na jedna miarke mleka dawac lyzeczke mala sinlaca...jaki on slodziutki......aha i zrobilam malej usg przez ciemiaczko i wszystko jest ok,za to jak jechalysmy 1,5 godziny samochodem do siostry do Sierakowic to po 15 minutach drogi Ala juz nie siedziala w foteliku tylko WYŁA na rekach,juz mialysmy zawracac ale po 20 minutach uspokoila sie(JESIO jeszcze tak nie plakala az pekla jej w oczku krwinka),w dodatku jak wychodzimy na dwor to wyje w wozku bo boi sie slonka a jak jest buda to nudzi sie i musze powoli ja uczyc ze wozek nie jest tylko do spania i czasem na zywca ja wkladam aby sie uczyla,w domu za dnia tez ciezko zasypia od zmiany czasu na letni ale powoli wraca do normy.....lekarka wogole powiedziala ze mam mała nosis jak placze bo sie zanosi i grozi jej bezdech...ale to monie...znikam papa

sinlac to jest kleik dla alergikow na mleko i skladniki pokarmowe, mozna podawac jak kaszke lyzka lub dodawac do mleka mozna dodawac do zupek itp, jest z maki ryzowej i chleba swietojanskiego i malo uczula, opakowanie 650 g za 30zł, w srodku dwa woreczki, bo po otwarciu trzeba w 14 dni zozyc

reklama
Do góry