reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
obudził się, zaczął jęczeć ( to znak ze jest głodny):happy:
Dałam mu mleka ale tylko 60ml. Teraz śpi dalej. Może będzie już ok. Teraz ija idę się położę bo jestem zmęczona..

Dziękuje wam że byłyście ze mną. Kochane jesteście

Kinga - będzie dobrze! Moja Ala jak była malutka też zwymiotowała po NAN, ale to był jednorazowy incydent. Nie martw się! Trzymamy kciuki!
Kate - ups - to mi sie daty popieprzyły, a reszta dziewczyn nie zorientowała się heh - ale że już jest 5 to jeszcze raz
STO LAT NATALKO!!!!!!

a w ogóle to uuuuffff - byłam u spowiedzi...
U ojców Kapucynów.
Trafiłam na naprawdę życiowego młodego faceta,który wie w czym rzecz, zna sie na życiu, wie, jak dotrzeć do grzesznika (czyt. Dity...)
Normalnie jestem nowonarodzona:-D:-D:-D
Dobrze,że mam to za sobą i że trafił mi sie właśnie taki spowiednik:tak::tak::tak:
amen:laugh2:

Kinga bedzie git, napewno

Ja myslalm ze wczoraj 5 jest, bo pamietam dokładnie ze Nat 5 dni młodsza niż mój i po nim rodzona hehe
STO LAT NAT :)

Czesc Dziewczyny.
Kinga byc moze to byl jednorazowy "wybryk", jesli nie to idz do lekarza. Odwodnienie bardzo szybko u maly dzieci wystepuje. Mysle jednak, ze to nic powaznego.
Roni dama pik to Nieistotna na allegro.
Dita gratuluje "lekkiego serca i sumienia";-)
Roni masz racje, ten wadliwy gatunek genetyczny tak ma. Tylko dlaczego to sie musi skupiac na nas?
W ogole mialam nienajlepsza noc. Nauczylam i wytresowalam swojego m. zeby kolo polnocy karmil mala. Ja sie klade dzieki temu wczesnej spac. Ale niestety tej nicy przez te cholerne zeby mala budzila sie co chwile miedzy 3-6 rano. Tak sie wybudzilam, ze wogole nie spalam a w tzw. miedzyczasie Julka (jak nigdy) tez mnie wolala. Chodze dzie jak zombie. A w chalupie burdel na kolkach. Ble.
I chyba konczy mi sie laktacja! Mam coraz mniej pokarmu. Powalcze dzis z laktatorem, moze jeszcze wroci...

Kurna, nawet nie wiem czemu napisalam dama pik, Dama caro wlasnie. Ale to chyba z niewyspania. Sorki.

reklama
Nonek nie martw sie moze to tylko maly kryzys laktacyjny?!
a karmisz ja tylko mlekiem z piersi czy mieszanke tez podajesz?
nieliczac deserkow itp

Do góry