reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
U mnie lenistwo to na pierwszym miejscu.
Uzywki, wyobrazcie sobie, ze moj ksiadz z religii jak kiedys wpadlam do pokoju nauczycielskiego wlasnie sztachal sie fajura i zabawial praktykantke z poslkiego. Normalnie zaniemowilam z wrazenia. A rzadko mi sie to zdarza. Jakos ksiadz w sutannie z faja mnie rozlozyl na lopatki.

STO LAT dla Majeranki!!! PIĘĆ MIESIĘCY... WOW!!!
Kinga - ależ mnie zszokowała!!! Zobcz jak tutaj się zapieprza z pisaniem... może przeoczyłyśmy twój post??? a wystarczy go powtórzyć... przecież i już... nie obraząj się... tylko wracaj do nas!!!

Czy ja też powinnam się obrazić, bo nie było komentarza np. cen usług mojego męża, o które prosiły dziewczyny???
albo Atol nie skomentowała mojego wywodu o "buncie dwulatka", o który prosiła???
Otóż NIE... Po pierwsze - bo to nie jest moja natura :tak:
a po drugie... gdyby nie poczytały, to poprosiłyby kolejny raz o to!
a po trzecie - nawet jeśli to olały, to przecież nie zmuszę nikogo do czytania i komentowania moich postów...:tak:
i po czwarte - najwaniejsze... były ważniejsze tematy!!!

I dlatego nie można się przejmować takimi błahostkami... /samo "h"???/ bo inaczej zwariujemy!!!

a poza tym nie da sie zawsze na wszystko kazdemu odpisywac!
jak mnie cos ciekawi a dziewczyny nie odpisuja to pytam drugi raz albo trzeci do skutku ;-)

Poa tym - jesli Fanti odpowiedziała, to moze reszta uznala, ze nie musi, bo odpowiedz juz jest??? Przeciez nie kazda z nas bedzie pisac to samo dla samego tylko odpisania...

Zapomniałabym... Nieistotku - wysłane!!! ja i Paweł...

kate co do cen to ja i tak sie bede z Toba kontaktowac na priva juz niedlugo.
ide na spacer przewietrzyc jedze mala.

reklama
Do góry