reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Hehe, mój królik się rozpropagował na forum ;-):-p
To wkleję małą fotkę, żeby było wiadomo o co chodzi :-):
Oto królik:
krlfy6.jpg

Mam go dwa lata (zakupiony w okolicy Wielkanocy'05). No i generalnie był sobie zdrowy. A teraz coś mu spuchł napletek (co już tu piszę kolejny raz, sorry wszystkie co mają dosyć). Na początku było z nim źle, piszczał z bólu, nie jadł, nie pił. Teraz już pije normalnie, je trochę więcej no i nie piszczy. Czasem nawet już wykica z klatki i nie jest apatyczny. Ale ta opuchlizna nie schodzi. No i walczę z nim, bo się wyrywa jak mu chcę dać antybiotyk, a ma coraz więcej siły. U weta siedzi grzecznie, spryciarz jeden, a mi zwiewa jak się da :-D:-p

Nieistotna, a przy porodzie jak badali słuch to co wyszło? Że ok?

Nonek, ekstra mina :-D:-D Nonono, poważny wiek ... Już słoiczki wchodzą... :-D:laugh2:

reklama
kasia to krol a nie krolik:-D

Hanie i Helen to badali od razu po urodzeniu czy dobrze slysza

tak, juz coraz starsze te nasze dzieci sie robia...

Majeranko sto latek:tak:

Kasia po porodzie cos bylo nie tak, na drugi dzien powtarzali badanie i bylo juz git
wiec moze tylko mi sie wydaje

Sugar ja nie ide ze wzgledu na rodzine tylko dla karteczki. jak nie bede miala karteczki ze spowiedzi to nie ochrzcza mi dziecka!
a czemu chrzcze to juz kiedys pisalam.
a jak tam u lekarza??

Nieistotna to dobrze bo Filipcio sie juz swoje wycierpial. ze sluchem tez napewno ok!

Kinga no to rozumiem!

u mnie nie ma wlasnei tej masci co nonek mowila!!
musze zapytac czy mozna sprowadzic!
wyslalam meza i kupil jakas Dentinox-gel, sprobowalam na sobie i nie widzialam roznicy!! :no:

reklama
Do góry