sugarspunsister
matka polka superstar
jesu Kinga nie badz dzieckiem
juz ktorys raz masz taka jazde ze ktos Cie tu olewa albo nie lubi albo co
i za kazdym razem jest grad zaprzeczen
ale zachowujesz sie glupio
nie bede powtarzac tego co juz dziewczyny napisaly
bo to zbedne
czy piszesz po to takie glupoty zebysmy potem zaprzeczaly jak to jest inaczej i jak jestes wazna tak samo jak wszystkie?? bo nie widze innego wytlumaczenia
dziewczyno masz bardzo niskie poczucie wlasnej wartosci a to bardzo niebezpieczna sprawa
i wiaga jak bagno
NIE NAKRECAJ SIE!!!! takim gadaniem
jestes tak samo wazna i lubiana jak wszystkie ale jek nie przestaniesz wypisywac takich bredni to moja sympatia ( ktora jest TAKA SAMA jak dla innych dziewczyn) nie wytrzyma ;-)
wez sie do kupy
no!
ja nie owijam w bawelne
jak za ostro to trudno
nalezy Ci sie marudo ;-)
co do spowiedzi
uwazam ze jesli ma sie isc tylko po to zeby rodzina krzywo nie patrzyla na matke na chrzcie ktora nie idzie do komunii to NIE MA SENSU isc
poza tym spowiedz i tak jest nie wazna
lepiej miec szacunek do siebie i po prostu NIE ISC
bo skoro sie nie wierzy to dla mnie to jest hipokryzja
znam ksiezy roznych, to TYLKO LUDZIE sa wsrod nich tacy co maja niejeden okropny grzech na sumieniu i robia ZLE rzeczy ale sa tez wspaniali ksieza z powolania i taki ksiadz jestem pewna powiedzialby to samo dot spowiedzi co ja
a jesli juz chcecie koniecznie do tej spowiedzi to polecam do zakonnikow
z nimi to bardziej przypomina luzna rozmowe a nie wklepana formulke z pokuta odklepania Ojcze Nasz
zeby cokolwiek mialo w tym sens czlowiek musi postanowic poprawe i naprawde miec potrzebe z serca a nie z rodziny
jesli ja bylabym osba NIEWIERZACA czy Z PRESJI RODZINY to nie poszlabym do spowiedzi
szacunek do siebie zachowany a rodzina wczesniej czy pozniej pogada i zapomni
juz ktorys raz masz taka jazde ze ktos Cie tu olewa albo nie lubi albo co
i za kazdym razem jest grad zaprzeczen
ale zachowujesz sie glupio
nie bede powtarzac tego co juz dziewczyny napisaly
bo to zbedne
czy piszesz po to takie glupoty zebysmy potem zaprzeczaly jak to jest inaczej i jak jestes wazna tak samo jak wszystkie?? bo nie widze innego wytlumaczenia
dziewczyno masz bardzo niskie poczucie wlasnej wartosci a to bardzo niebezpieczna sprawa
i wiaga jak bagno
NIE NAKRECAJ SIE!!!! takim gadaniem
jestes tak samo wazna i lubiana jak wszystkie ale jek nie przestaniesz wypisywac takich bredni to moja sympatia ( ktora jest TAKA SAMA jak dla innych dziewczyn) nie wytrzyma ;-)
wez sie do kupy
no!
ja nie owijam w bawelne
jak za ostro to trudno
nalezy Ci sie marudo ;-)
co do spowiedzi
uwazam ze jesli ma sie isc tylko po to zeby rodzina krzywo nie patrzyla na matke na chrzcie ktora nie idzie do komunii to NIE MA SENSU isc
poza tym spowiedz i tak jest nie wazna
lepiej miec szacunek do siebie i po prostu NIE ISC
bo skoro sie nie wierzy to dla mnie to jest hipokryzja
znam ksiezy roznych, to TYLKO LUDZIE sa wsrod nich tacy co maja niejeden okropny grzech na sumieniu i robia ZLE rzeczy ale sa tez wspaniali ksieza z powolania i taki ksiadz jestem pewna powiedzialby to samo dot spowiedzi co ja
a jesli juz chcecie koniecznie do tej spowiedzi to polecam do zakonnikow
z nimi to bardziej przypomina luzna rozmowe a nie wklepana formulke z pokuta odklepania Ojcze Nasz
zeby cokolwiek mialo w tym sens czlowiek musi postanowic poprawe i naprawde miec potrzebe z serca a nie z rodziny
jesli ja bylabym osba NIEWIERZACA czy Z PRESJI RODZINY to nie poszlabym do spowiedzi
szacunek do siebie zachowany a rodzina wczesniej czy pozniej pogada i zapomni