reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

jesu Kinga nie badz dzieckiem
juz ktorys raz masz taka jazde ze ktos Cie tu olewa albo nie lubi albo co
i za kazdym razem jest grad zaprzeczen
ale zachowujesz sie glupio
nie bede powtarzac tego co juz dziewczyny napisaly
bo to zbedne
czy piszesz po to takie glupoty zebysmy potem zaprzeczaly jak to jest inaczej i jak jestes wazna tak samo jak wszystkie?? bo nie widze innego wytlumaczenia
dziewczyno masz bardzo niskie poczucie wlasnej wartosci a to bardzo niebezpieczna sprawa
i wiaga jak bagno
NIE NAKRECAJ SIE!!!! takim gadaniem
jestes tak samo wazna i lubiana jak wszystkie ale jek nie przestaniesz wypisywac takich bredni to moja sympatia ( ktora jest TAKA SAMA jak dla innych dziewczyn) nie wytrzyma ;-)
wez sie do kupy

no!
ja nie owijam w bawelne
jak za ostro to trudno
nalezy Ci sie marudo ;-)

co do spowiedzi
uwazam ze jesli ma sie isc tylko po to zeby rodzina krzywo nie patrzyla na matke na chrzcie ktora nie idzie do komunii to NIE MA SENSU isc
poza tym spowiedz i tak jest nie wazna
lepiej miec szacunek do siebie i po prostu NIE ISC
bo skoro sie nie wierzy to dla mnie to jest hipokryzja
znam ksiezy roznych, to TYLKO LUDZIE sa wsrod nich tacy co maja niejeden okropny grzech na sumieniu i robia ZLE rzeczy ale sa tez wspaniali ksieza z powolania i taki ksiadz jestem pewna powiedzialby to samo dot spowiedzi co ja
a jesli juz chcecie koniecznie do tej spowiedzi to polecam do zakonnikow
z nimi to bardziej przypomina luzna rozmowe a nie wklepana formulke z pokuta odklepania Ojcze Nasz
zeby cokolwiek mialo w tym sens czlowiek musi postanowic poprawe i naprawde miec potrzebe z serca a nie z rodziny
jesli ja bylabym osba NIEWIERZACA czy Z PRESJI RODZINY to nie poszlabym do spowiedzi
szacunek do siebie zachowany a rodzina wczesniej czy pozniej pogada i zapomni

reklama
Ja wierzę. Jak najbardziej. I do niedawna byłam praktykująca i to jak!
Rzecz w tym,ze ostatnio się jakoś opuściłam - od dwóch lat...
I w ogóle jest wiele kwestii w których się z kościolem nie zgadzam
(z Kościołem - nie z wiarą!!!)
Pójdę.
Dziś chyba.
chyba,że znowu przełożę...

Nonek - spoko:-D

Sugar - pomyliłam się!!!!!! zapomniałam, że ty masz urlop macierzyński 18, a nie 20 tyg... dlatego od tego chyba 4 maja odejmij dwa tygodnie! Sorki...

Spadam na dworek...

Matko, jak jest potwornie zimno :szok: Wymarzłam tak, że wróciłam wcześniej ze spaceru, normalnie zima wraca czy co? A wczoraj było tak pięknie i cieplutko.

Królik mój ciągle niezbyt, ale się nie pogarsza. Poczekamy, zobaczymy, może się sam uzdrowi. :-p

Piotruś jakiś marudny, ślini się i pakuje ręce aż do nadgarstków do gęby. Ale w nocy jakoś w miarę śpi i na spacerach śpi, więc nie jest źle. Niemniej podejrzewam zęba w ciągu miesiąca.

W ogóle mamy zębatych pociech - prosimy o zdjęcia dokumentujące! Koniecznie! :tak::-):laugh2::happy:

heh.. a u mnie dziś gorąc! I to taki,ze od rana balkon otworzony, mam wrażenie,ze na dworze cieplej niż w domu!!!
chyba po prostu to zimno jeszcze do mnie nie dotarło. spoko dotrze jutro - zapowiadają 3 stopnie:-)

Jak wychodzilam z domu, to bylo cieplutko, ze hej. Ale jak wlasnie wracalam to sie strasznie zimno zrobilo. Takie przenikliwe powietrze. A ja w samym sweterku.
Jesli chodzi o spowiedz, to ja zawsze latam do zakonnikow, tam gdzie bylam chrzczona. Ale jakos tak nigdy nie wiem co traktowac za grzech, a co nie. No ale to juz inna sprawa. Raz do roku chodze do spowowiedzi.
Kasia a ile lat ma ten twoj krolik i co dokladnie za chorobsko go dopadlo?
U nas zeba jeszcze nie widac dobrze, ale slychac i czuc jak gryzie mi reke.
A tu zdjecie specjalnie dla Was. Pozdrawiamy jako 5 miesieczne...

hehehe
stara pannicha z tego Twojego malolata ;-)

aha ide o 17 do lekarza

jesu jesu zaraz kate ja jestem glab
do kiedy mam ten urlop w koncu?
i do kiedy mi kaske beda przysylac
juz zglupialam

reklama
ja urodzilam 1 grudnia urlop po przedluzeniu mam do 10 kwietnia

Sugar dobrze gada dać jej wodki hehe

Kicia jest dobrze, zostalo mu moze ze 3mm ale glowa przyrasta
przyznam szczerze ze juz sie tak nie martwie, ale nadal bacznie obserwuje
chyba wsyzstko co zle mamy za soba

teraz na poczatku maja ide do okulisty i ortopedy.. musze sie tez wybrac do laryngologa bo wydaje mi sie ze maly gorzej slyszy na prawe ucho, juz przy porodzie cos przez pierwsza dobe był z nim nie tak, potem bylo ok, moze tylko mi sie tak wydaje :)

Do góry