reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

dolaczam sie do nonka i innych kinga bez przsady, czesto ja tez cos pisze i zero odzewu, po prostu w nawale zajec nie zawsze da sie wszystko przeczytac (przynajmniej ja tak mama)i czesto pytam tylko o to co mnie akurat intersuje, a potem sie okazuje ze odpowiedzialy np tylko dwie dziewczyny i ok, bo moze inne nie maj zdania albo po prosstu nie doczytaly tego

ale mysle ze prawie kazdy poczatkujacy forumowicz przezywa takie fazy, ja tez tak mialam ze wszystko do siebie bardzo bralam, pisalam post i potem tylko sprawdzalam kto mi odpisal i czy w ogole, a jak jakas dziewczyna zaczela inny temat to wydawalo mi sie ze mnie olewaja:no: , na szczescie przerobilam to juz i mi przeszlo, wiec kinga luuzzz

a jesli chodzi o reklame szczepionki to dodatkowo mnie dziwi ze reklamuja cos co jest na recepte, bo w przwie farmaceutycznym jest napisane ze mozna reklamowac tylko leki bez recepty, nie mam teraz dosteu do tego prawa, bo nie ma mnie w aptece, ale dziwne to dla mnie (chyba ze jest jakis wyjatek jesli chodzi o szczepeinia ale nie wydaje mi sie)

reklama
Kinga uściski wirtualne dla twojego Filipka ale dla Ciebie kopa!!! jak możesz myśleć że tu są bardziej się lubiace i mniej!!! My wszystkie jak wielka rodzina!!!:tak:
A takim marudzeniem że ktoś kogoś bardziej, tylko możesz zrobić to że będzie kazda z nasz uważać w szczególności na Twoje posty i starać się odpisywać, żeby Ci przykro nie było. A specjalne traktowanieto juz chyba nie takie fajne co:confused:
Wracaj do nas po tym wakacjowaniu i pomyśl troszku o naszych uczuciach po takim poście;-)

Kinga85
ja przepraszam ze nie odpisalam ale mnie nie bylo...
gratulujemy Filipkowi wyzynajacego sie zabka:-)
nioooo
i mamie cierpliwosci zyczymy:tak:
moj brunek ma syrene non stop wlaczona:eek:

i nie znikaj!!!

Olga - pewnie ząbki....:tak:

Ja dziś dupsko ruszyłam, zdjęłam firanki i wsadziłam do automatu.
ale na tym chyba koniec, bo okien dziś nie zamierzam myć... Przemęczę się jeszcze... i pypci na rękach dostanę...:wink:

Miłka to byłoby straszne!!!!:oo:

Muszę się dziś czymś sztachnąć bo do tej spowiedzi się w końcu wybieram... Planuję dwa piwa i gume orbit dla świeżego oddechu...:cool2:

Dita podziwiam cie...ale uwazaj z tymi oknami, jako matka nie powinnas pracowac 'na wysokosciach':-p:-D

A terazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
jako 'zabkujace mamy' porozmawiajmy o higienie jamek ustnych naszych babli....
czy ktos uzwywa czegos takiego? przyklad1 przyklad2
ja chyba zaczne:tak:

co myslicie?

kasia z jak twoj kroliczek????????

reklama
ja mysle ze to jest bardzo fajne!! chociazby jako masaz dziselek dla malucha!!
no i uczy dobrych nawykow mycia zabkow!!

Do góry