reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

No to profilaktycznie po prostu. No i dobra, przekona się lekarka,ze wszystko ok;)

Ko mnie jeszcze chce skopać?:-D

reklama
Roni a czemu to masz sie cykac? Przeciez nie masz powodow. Jasiu zdrowy jak kon! Ucaluj go od tescioweczki. A ty mi lepiej powiedz jak ty sie czujesz i jak twoje badania!
kinga no wlasnie, po co krew?
Dita kopa z calej sily! Ja mam brudne okna, ale ogolnie mam to w dupie.
Dziewczyny Sugar ma sie dzis lepiej. Przed chwilka do niej dzwonilam. Popoludniu jedzie do lekarza, wiec pewnie pozniej zda relacje.
Filipku sto lat od cioci Nony!!!!!!

Mnie wczoraj caly dzien nie bylo w domu. Miedzy innymi bylam ze Stonka pierwszy raz na basenie na nauce plywania. Kurcze, rewelacja. A jacy instruktorzy...mniam. Moze uda mi sie zalatwic wejscie z Majeranka. Bo tam na ten basen wogole nie ma miejsc, zeby tak sobie wejsc. Wszystko zarezerwowane.
A poza tym mam przesuniety dysk i ledwo chodze....

Dita tak w ogóle to my sprzątaliśmy 2dni przed Chrzcinami i też było ok:-D

Sugar spokojnie, zobaczysz ze będzie ok. Dobrze że czujesz sie lepiej

Cześć koleżanki...

zaraz spadam do fryzjerka...

ale wy zapieprzacie z pisaniem...

a ja miałam kaca!!!!:szok: :szok: :szok:
trochę się schlałam w sobotę na imprezie... bsz.. ale zajebiste uczucie... :tak: :tak: :tak:
ale piłam tylko piwko... i miałam wcześniej mleko ściągnięte do flaszek... tak, że dopiero dziś karmiłam Natkę z cycusia...
a wczoraj cały dzień ściągałam i wylewałam...

Moje życie - spontan... imprezki... itp...
w wieku 18 lat "uciekłam" z domu... i wyszłam za mąż... może napiszę kiedyś o tym:confused: :confused:

FILIPEK - STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!!

Aha - witaj Martencja!!! pisz, pisz, pisz... trzymamy kciuki za Malutką... napisz coś więcej o jej zdrówku... taka maleńka kruszynka...

Sugar - będzie OK!!! pozytywne wibry ci wysyłamy...

Kinga - kop, kop, kop... do lekarza!!!

Dita - ******* sprzątanie... :-D :-D :-D posprzątasz dzień przed... i po co się tym przejmować:confused:

trzymajcie kciuki za fryjera, hahaha...

KATE na pewno będziesz miała szałową fryzurę:-) musisz nam fote koniecznie przesłać hehe.
A ja ide wieszać firanki i robić mleko dla mojego pisklaka:-D Zaglądnę tutaj później

musze sie wam pochwalic:
Brunkowi przebil sie pierwszy zabek
lewa dolna jedynka :tak:
haha

jest biedny marudny, dwie raczki do buzki pakuje...
zostalo jeszcze 35...

Ło matko - pierwszy ząbek na grudniuówkach:-D:-D:-D

Jej - ale wcześnie.
Ja tam liczę na to że tak jak Ali małej wyjdzie w ósmym miesiacu:-)

reklama
żeczywiście szybkoo!:eek: no noo... No ale dzielny chłopiec, brawo;-)

Ja to bym chciała żeby tak w 5 miesiącu bo im szybciej wyrastają tym są słabsze. No ale mój Filip też wpycha rączki do buzi:confused:

Do góry