reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
nie możesz tak do tego podchodzić! teraz możesz zaszkodzić tylko swoim stresem.. uspokój się będzie dobrze i nie nakręcaj się proszę to ważne. 3maj się i jutro do lekarza marsz

Kinga na stale nie chcemy. Naszym planem jest posiedziec jeszcze z kilka lat, rozwinac nasza firme, aby jako tako dzialala i zarabiala i zaczac budowac dom w PL, mamy juz ziemie. ALe jak to bedzie zobaczymy. Ja nie lubie Francji, a raczej Francuzow i nie potrafie jakos sie z nimi zaprzyjaznic, moze to bariera jezykowa, moze mentalnosc. A kolo Paryzewa juz 2 lata, wczesniej 2 na poludniu...i zawsze w zamkach :-D
Sugar trzymaj sie cieplo, wsio bedzie git, bo jak ma byc inaczej
Wygralam licytacje, alez sie ciesze!!!

Sugar spokoj!!!!!
Napewno jest git bo inaczej krwawienie trwalo by dluzej
poprostu jestes przemoczona
moze Twoja szyjka jeszcze jest zmeczona po porodzie i ma slabe naczynia krwionosne i jedno peklo i tyle
ale strzezonego Pan Bog strzeze
nie stresuj sie
nie jestes glupia

sugar - nie mów ze jesteś głupia!!! kurde, jak ja byłabym teraz w ciąży to tak samo gadałabym ,,nie chcę, nie chcę, nie chcę!!!" ,,nikt cie gnoju tam nie zapraszał" itp i podejrzewam,ze każda nieplanowana ciąża na początku takie coś usłyszy;-). Nie rób sobie wyrzutów!

hej dziewczynki
widze ze sie dzialo duzo u wasz przez weekend :-)
ja sie przeprowadzalam do nowego domu- przewiezlismy przedostatnia partie rzeczy, tak ze ten tydzien jest ostatnim w starym mieszkaniu :baffled:
mam doslownie gole sciany... zostawilismy tylko rzeczy niezbedne i oczywiscie rzeczy brunka...
ale czlowiek obrasta w pierdoly... ehh

z sukcesow weekendowych zaliczylam 15 min na rowerku... mialam jezdzic godzine ale brunek sie obudzil a moj maz nie umial sobie dac z nim rady :no:

i tyle

sugar relaxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
spokojnie bo jak sie denerwujesz to tej istotce w brzuszku zle i bedzie nerwowa...
IDZ DO LEKARZA
TERAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
na wszelki wypadek, ale wiele kobiet plami w ciazy i wszystko jest dobrze. tak ze :-);-):tak::-D:laugh2:

LUCKYMAMA
dzieki,juz mi lepiej

postanowilam nie marudzic

reklama
Do góry