reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

aenye Ty trzymaj kciuki za te dziewczynke i to mocno :) jak nie utrzymasz to bedzie drugi Filipek do kolekcji :)

reklama
kate - Natalia to bardzo ładne imię. Ja mam chrześnice która się tak nazywa ma 8 latek i jest spokojną, rozważną i mądrą dziewczynką (matematyke ma w jednym paluszku) także myśle, że to dobry wybór :D

KOLEŻANKI!!!

Wyjeżdżam na urlop - już jutro i wracam ok. 15 sierpnia. Informuję, co by nikt mnie nie szukał :D

Mam nadzieję, że się za mną stęsknicie, bo ja za wami na pewno :D

Na tydzień jedziemy w lubuskie, a później na 2 do Chorwacji.

Buziaki

witam nowe kolezanki :) super ze nas ciagle przybywa
kate gratulacje dziewczuszki! extra! no i oczywiscie super wakacji!
nonek glowa do gory jak cos mozesz sie zawsze tu wygadac, chetnie posluchamy, moze pomozemy :)

jak ja bym chciala juz wiedziec kto mieszka u mnie w brzuszku ::)

kate pozazdroscic! Ja juz mam swoje za soba. Nie spotykasz sie z opiniami, ze w Twoim stanie nie powinnas wyjezdzac zagranice? Ja ciagle slyszalam, ze dziwia sie i wogole. Upaly na wakacjach znioslam lepiej niz tu w kraju, a i podroz nie byla taka meczaca. Wiec powodzenia ;D ;D ;D
kicia dzieki za slowa otuchy. Jeszcze wczoraj sie dowiedzialam, ze znajoma rozeszla sie z wieloletnim partnerem. To mnie wczoraj dobilo.

Teraz się pakujemy, i jak zwykle muszę kąsać :D

No, ja pojutrze mam półmetek; dziś byłam na badaniach - krew, itp. Wyniki odbiorę za 3 tygodnie - jak wrócę :D

Generalnie nikt się mi nie dziwił, że jadę za granicę na urlop - to u mnie normalka, że jestem lekko "stuknięta" i zawsze robię wszystko po swojemu. W każdym razie zamierzam prowadzić samochód, tak długo, jak bedę mogła /znając siebie - do końca :D/

Więc trzymajcie kciuki.......

Całuski...

nonek to faktycznie przykre, ale niestety tak juz bywa w zyciu a teraz najwazniejsza jestes ty i dzidzius!
takze usmiech na buzke i prosze sie tu nam nie dolowac ;D moze jakas fajna komedia pomoze (?), ja bylam na weakend w kinie na "komedii romantycznej" i sie troche posmialam !!

Kate powodzonka i oczywiście udanego urlopiku. Pewnie ze bedziemy tesknic, może uda Ci sie gdzies dorwac klawiaturke i skrobnąc cosik a moze i fotke przesłać ;)
Nonek Kicia ma racje moze poprostu wygadaj sie nam tak od serca, to czasami pomaga jak człowiek sobie ulży a nie dusi w sobie. Wiele złego i przykrego dzieje się wokół nas i co najgorsze wsród najbliższych ale nie mozesz tak brac tego do siebie, jakbyś zawiniła. W takich chwilach pomyśl o swoim życiu a szczęściu jakie cie spotykało, że masz wspaniałego męża i córcie a niedlugo na świat przyjdzie kolejny owoc waszej miłości i napewno te myśli nie pozwolą ci sie smucić Buzka i pamietaj my chetnie Cie wysłuchamy :-*

reklama
sugar ja tez, ja tez juz chce, jak dobrze pojdzie to w środe może juz bede wiedziala a jak nie to za 3 tyg kiedy bede miala połówkowe bedziemy wyszukiwac 8)

Do góry