reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Nieistotna pisze:
Kate Less a moze zamiast tylko czytac dolaczysz?

Dołączę, dołączę.... ale po urlopie
A tymczasem prześlę ci na priva moją pracę z uczelni /najlepsza na roku :laugh:/ pt. "studium agresji" - taki mam język i często ostrzejszy ;)

Pozdrawiam

dzieki dziewczynki. nie denerwuje sie tym, ze nie czuje ruchow, wiem ze tak moze byc. tylko tak fajnie jest czuc dzidzie wieczorkiem ... moze dzisiaj sie odezwie :)

a ja mam 5 tygodni pracy przy fabule wiec wpadac bede tutaj tylko sporadycznie ;)
ale mile to ze nawet aktorzy główni ustępują mi swoje krzesła hehe

uuu, sugar, wyglada na arcyfajna prace! z tego co pamietam, jestes fotografem (albo i sie myle..)? praca przy filmie tak ot?...

ja, po mnie juz tez bardzo widac brzuszek ;-) jak czasem wyjdzie (jak np. teraz) to jestem w szoku... a czasem moglabym ukrywac dzidzie :) :) :)

Witam :) a ja jestm tutaj nowa :) dopiero dzisiaj odkryłam to forum :p Myśle, żę będę was częściej odwiedzać :) Po mnie brzucholka czasem widać bardzooo a czasem nic jakbym wogóle w ciąży nie była  :p widze, że podajecie wiek itd a więc ja mam 21 latek od roku cudownego męża, i wreszcie w buszku upragnioną dzidziule oprócz tego studiuje Administracje :) i to chyba wsio jakby co to dopisze :) a przypomniało mi się: termin wyznaczony przez lekarza z usg to 28 grudzień a przez gina 5 stycznia

Witam wszystkie mamusie! Dlugo nie pisalam... Mam chyba jakas mala depresje. Sama od tylu tygodni, Julka daje mi popalic i juz nie moge sie doczekac az znow bedzie czynny zlobek. Problemy w rodzinie i wsrod znajomych tez nie napawaja optymizmem. Upal tez mnie juz zoprowadza do obledu. I nie wiadomo kiedy zobacze wreszcie sie ze swoim m.
Ale pocieszam sie mysla, ze w piatek ide na badania polowkowe i zobacze swojego malego Wojownika(czke):) Kopie i wierci sie na maksa. Mam nadzieje, ze po tej wizycie sie wreszcie pozbieram i wezme za siebie porzadnie :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* dla wszystkich mamus!!!

reklama
Czarna - chyba nie ty jedna masz juz upatrzony wózeczek :p zakładam się, że większość z nas marzy juz o kupowaniu wyprawki :) Ja jestem w tej dobrej sytuacji, że w lutym koleżanak urodziła dziusia, teraz w czerwcu męża siostra urdziła dzieciątko i w lipcu męża bratu urodziło się maleństwo a więc troche rzeczy przejdzie w "spadku" ale wózek i łóżeczko już mam upatrzane :)

Do góry