reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

No to jestem po badaniach :laugh:

Mężowi trzęsły się ręce jak oglądał na USG brykającą CÓRKĘ!!

Lekarz powiedział, że raczej córcia, później nawet zobaczył "pisię" ;D

Wszystko jest OK. Mózg, serce i inne narządy w porządku. Bączek brykał, że hej i nic nie można było pomierzyć :D

Ale wszystko jest OK!!!

To Czarna możesz dopisać narazie, że będę miała dziewczynkę. Imię - Natalia Joanna ;D Termin porodu się przyspieszył na 30 listopada, ale narazie nic nie zmieniam:)

Całuski

P.S. Witam nowe Mamy.....

reklama
kate_less pisze:
No to jestem po badaniach :laugh:

Mężowi trzęsły się ręce jak oglądał na USG brykającą CÓRKĘ!!

Lekarz powiedział, że raczej córcia, później nawet zobaczył "pisię" ;D

Wszystko jest OK. Mózg, serce i inne narządy w porządku. Bączek brykał, że hej i nic nie można było pomierzyć :D

Ale wszystko jest OK!!!

jeju ale cudnie :) ciesze sie razem z Tobą. ja czuje że bede miala chlopaka do parki z Twoja Natalką hihi. no zobaczymy. jutro wizyta u lekarza. jak mi nie da skierowania na usg to ide prywatnie bo oszaleje wrrr...
a dzis czuje sie kiepsko. jestem manicurzystką ,mam prace siedzącą. troszke pougniatalam pokaźny juz brzuszek. teraz musze sie polozyć. dobranoc :)

sugar no pieknie sie zapowiada twoja praca tylko niezapomnij o nas w tym nawale:))
sa_raa witam w naszych progach. Ja też "mam" (ale nie w domku)troche ciuszków itp od męza sióstr a we wrzesniu rodzi moja bratowa wiec też pewnie cosik wpadnie, ale nie ma to jak sama radośc z zakupów i ogladania. Co do wózeczka to na 90 % ten a łóżeczko juz tez wybrałam zanim byłam w ciąży ;D
Kate Ale cudowna nowina aż mi chyba ciśnienie podskoczyło. Gratulacje córuniu, ale nowinka tak wiec mamy przypuszczalną parke grudniową:))
Nonek :-* Główka do góry, napewno wszystko bedzie dobrze i wróci do normy, najważniejszy jest spokój, a moze podrzuć komuś Julcie chociaż na dzionek i zrelaksuj się? Mnie też czasami dopadają ciężkie dni wiec to normalne hormonki muszą czasem dac o sobie. Więc nonku depreche do kosza i na śmietnik aby juz nie wróciła. I czekam na wiesci po wizycie.

A ja dałam sie znów namówić na wypad nad wode i znając życie bede cierpiec  ;) ale za to sobie popływałam i było rewelacyjnie!!!!!!

Kate jest czego pozazdroscic.. zdrowa corcia :)
Wspaniale wiesci.. i zostaniesz listopadowka :)

Jak ja marze o corci jejekuuu :)

Wyczytalam dzisiaj ze kobiety ze skrocona szyjka przed 20tc najczesciej rodza przed terminem, wiec raczej rozdwoje sie wczesniej :)

Wspaniale :) ciesze sie z kazdego dnia na suwaczku jak dziecko
20 tygodni.. wow :)

Ja planuje po ciuchu wyjad do wa-wy.. mam nadzieje ze gin nie bedzie mial nic przeciwko :)

Lece zaglosowac w konkursie Jelp na stronie glownej bo bralam w nim udzial :)

czarna 8) 8) 8) 8)
kate to podobnie jak ja 25-28 listopad ;D ;D ;D. Ja bede w piatek rano na badaniach i mam nadzieje, ze bedzie ok.

Kate, no to slicznie!!! Corcia.... rewelacja :) bedziesz miala dwie krolewny :) :) :) ale najwazniejsze, ze zdrowa!

Nieistotna :) ja czuje, ze ty tez bedziesz szczesliwa mama coruni... jakos od poczatku tak mi sie wydaje! :) bralas udzial w konkursie jelp? a o co w tym chodzi? ja zaglosowalam juz, na taka sliczna dziewuszke z wielkimi oczami... gdzies na dole jest... sliczna :)

Ja sie strasznie ciesze z mojego chlopaczka, chociaz moze sie okazac- ze przedwczesnie ;) moze i ja bede mama coreczki. Ale powiem wam, ze tak strasznie pokochalam ostatnio Filipka... gadam sobie z nim, tule brzuszek, glaszcze... ze nie wiem!.. juz chce synusia ;-) chociaz to takie glupie, jakby byla corcia, to gadalabym z corcia ;-)

sa_raa - ha, masz taki nick, jak chcialabym dac na imie mojej dziewuszce :) Sara... przeslicznie :)

aaaahhh :)

buziam!

Dzięki, dzięki...

co do córci - to jeszcze poczekam, ale.. tętno było 156 /na chłopaka?/ i każdy mówi, że ślicznie wyglądam jak na syna ;)
tylko, że lekarz widział "pisię" i koniec... W każdym razie - Natalia Joanna...
bo pierwsza jest Joanna Natalia :D

reklama
Prawda, że ładne :) mi tez się to imie strasznie podoba jak bede miała córunie to tak się będzie nazywac :) osobiście jednak wolałabym synusia  :D za to mąż jak gada do brzusia to mówi moja córeczka kochana a więc mamy sprzecznośc interesów. Chociaz na dobrą sprawe to jest nasze pierwsze Maleństwo i najważniejsze, żeby zdrowe było, syneczka zawsze możemy dorobic ;P 22 sierpnia mam usg 3d a więc wtedy się wszystko okaze :D

Kate - gratuluje zdrowiutkiej córci :D

Do góry