reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
kasuelf ja tez cie witam:-D

jestem nie przytomna Helen sie budzi juz druga noc co chwila , spac nie chce, jesc nie chce- zjada po 30-40ml, placze, chyba po szczepionce

bylismy 28 na szczepeiniu, wazy 5kg, zdrowa, morfologia super, kurde a jesc nie chce, spac niechce i awantura non stop, fak wykoncze sie

kasuelf :-) milo,ze nas znalazlas.
sa_raa;-)
O sobie napisze narazie tyle ze nie spie juz druga noc.
Noca maly budzi sie i marudzi co godzine...w dzien spi po 20 min

mam juz wszystkiego dosc:zawstydzona/y:
A moze to spozniona wersja baby bluesa...?
...special edition dla kobiet,ktore nie martwia sie,ze zajda w ciaze bo nie maja z kim...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!

Stówka dla Mercuni

Eh.. dziewczyny jak czytam jak się macie za stare dupy w wieku 23-24 lat to aż strach pomyśleć za kogo ja mam się uważać.. ja mam 29 lat, mąż 33. Razem jesteśmy od 13 lat, od 8 razem mieszkamy a od prawie 3 (11 kwietnia nasza 3 rocznica) jesteśmy małżeństwem.
Kasuelf witamy na grudniowym pokładzie..:tak:
A ja właśnie wygnałam męża na spacer z Oliwierkiem i miałam się wziąć za mycie okien a jak na razie siedzę na bb..:baffled: No to lecę chociaż stwarzać pozory, że strasznie się narobiłam..hehe.. Wieczorem mam zebranie wspólnoty mieszkaniowej- sama prowadzę to cholerstwo i muszę co nieco ludziom przekazać.. ustaliłam datę zebrania na dziś dostosowując się do wszystkich właścicieli tylko zapomniałam o sobie.. mąż na nockę, mama do 20 pracuje a tato ma turniej brydża na 18 a zebranie właśnie na 18- nic to pójdę z dzieckiem..hehe..Będzie o jednego właściciela więcej..;-)

asia26, atol - a moze to taki wirus, ktory i moj Filip mial ostatnio?? ponoc kasia_z i nonek, kiedy mala miala ok. 3 miechow tez mialy takie jazdy... cos dziwnego moze sie dzieje z dziecmi, jak maja 3 mies???

rany moj marudzi za to cale dnie teraz. ale wole to, niz tanczzyc w nocy :-)

aebye a u ciebie ile to trwalo bo sie wykoncze, ja nawet w dzien sie nie moge przespac, bo Hania...
a jak Hania spi to zazwyczaj Helen ni i tak naokoraglo:wściekła/y: :no:

Mojej jednak wyłażą na dole zęby już widać :tak: maruda jakich mało do tego jeszcze doszły problemy z brzuszkiem i ślinienie się na potęgę ech ... nic mi się nie chce miałam iść na spacer ale wreszcie zasneła to nie będę jej męczyć i budzić bidulka mała

100 dla Mercuni :-D :laugh2: :-D

kasuelf witamy ;-)

reklama
dziekuje za przywitania wam wszystystkim :-)
u mnie dzis leje wiec jestesmy z barunkiem zmuszeni do siedzenia w domu...moze na chwilkeprzestanie to sie wyrwiemy
nie znosze gnic w 4 katach

co do wieku to uwazam ze nie wazne ile masz lat, wazne na ile sie czujesz... bo ja np nie czuje sie jak 22latka tylko 30stka :/ i to jest straszne...
mysle ze jak wroce do mojej wagi 50 kg sprzed ciazy to bede happy... nawet te 55... teraz waze 72 ble i niemkoge sie na siebie patrzec
RATUNKU!!

dziewczyny mam pytanie: jak tam wsze figury po porodzie?
ja np nie mam strasznego brzucha,mysle ze dzieki karmieniu piersia dosc szybko sie 'wsysa' i znika, ale niestety rozstepy ktoe sie pojawily w tygodniu przed porodem sa dalej czerwone i nic nie ruszylam z wagi mimo ze staram sie nie zapychac smieciami i jem duzo jarzyn i owocow.
macie moze jakies sposoby na zrzucanie wagi -bez diet bo karmie
wiem ze powinnam cwiczyc ale nie mam czasu jako ze jestem przez caly dzien sama z brunkiem, a kiedy on spi staram sie porobic cos w domu...

help:sick:

Do góry