reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

hej, kasuelf :-) milo poznac ;-) straszna ta twoja historia porodu... dramat! jak chcesz sie pocieszyc, wejdz na nasz watek "nasze porody", tam rozne kolorowe historie :-)
a my? ja we wrzesniu z brzuszkiem bralam slub (na razie cywilny - przez brzuszek), mam w tym roku 24 lata, moj m jest rok mlodszy (w twoim wieku) i go wychowuje ;-) jestesmy razem 4,5 roku. teoretycznie studiuje, ale praktycznie od konca listopada nikt mnie tam nie ogladal, dramat, i choc mam IOS i podkladke od dziekana, strasznie sie boje, ze mnie wyleja, a z drugiej strony boje sie pojsc, by sie nie okazalo, ze tak jest w istocie. poza tym nie chce wracac na studia teraz, do konca roku, bo nie moglabym malego zostawiac codziennie.. i tak jestem w .

co do ciazofobii - ja mam gorsza... bo boje sie, ze tamten okres, co mialam 10 dni temu, to nie byl okres, tylko poronienie.. dramat, wiem, ze sobie wkrecam itepe.. ale przez caly zeszly cykl mialam taki sluz jak na dni plodne, a gumke zawsze zakladamy dopiero pod koniec (zawsze tak robimy i dwa razy jak zachodzilam w ciaze to z pelnego wiadomo czego, no ale wiadomo, czym to sie moze konczyc). no i ze ten co teraz mam jest prawdziwy... boje sie strasznie... jakas przewrazliwiona jestem :-(

strasznie mnie boli brzuch... gorzej niz na dwa ostatnie @ :-( dzis rano malo nie odlecialam :-(

reklama
o, nonek! wow! jakiego pisma? co sie nie chwalisz muzem? ;-) moj ma jakas manie na punkcie aut, sama juz tez sie wciagnelam, bo z takim inaczej sie nie da. normalnie stosy tych pism mamy w domu, codziennie motoallegro i otomoto we wszystkich jezykach swiata, fora pasjonatow aut roznych i w ogole cyrk na kolkach (dokladnie czterech). oczywiscie terenowe tez, bo w rodzinie dejva wszyscy takie maja. w sensie jeepy. ale nie jezdza na rajdy, tylko jego tata jezdzi po dzikich terenach na zatoce gdanskiej. super, sama tez nie raz juz tam bylam.

Beznadziejny internet przez tel-modem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Już 5 razy próbowałam wysłać post i mniie rozłączało:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Wszystkiego naj kochane dzieci i Nonuśku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa_raa elo kochana!!!:-)
Jak doczytam to może uda mie się coś bardziej sensownego napisać.

Ja mam 28, mój luby w tym roku 30, razem jesteśmy od jakichś 5 lat (ginie w mroku dziejów), małżeństwem od 2,5 roku. Ja kończę doktorat z biotechnologii (Uniwersytet Gdański), mój Darek jest radcą prawnym. Z zainteresowań, brydż (sportowy), żeglarstwo, ostatnio taniec - przerwany ze względu na zawroty głowy w ciąży hehe. Była wspinaczka, łażenie po jaskiniach, ale też ciąża wykluczyła :-p Teraz czekamy aż dzidzia wyrośnie, żeby nam towarzyszyć :laugh2:

a w ogóle to
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZEGO PIERWSZEGO LATAJąCEGO DZIECIęCIA GRUDNIóWEGO - DLA 3-miesięcznej od dziś MERCUNI!!!!

ROni super że trafiłaś na dobrych ludzi to jest teraz żadkość niestety:-)

kate strasznie mi miło, że wreszcie pomalutku zaczynam wracać:tak:

Kobietki nie panikujcie tak ja tam nie obliczna terminu miesiączki bo słyszałam, że do roku to może myć w cały świat:tak:
Sugar teraz się cwaniakuje:-p:-D
nonek świetna zabawa mi też się takie brykanie marzy!!

..aenye idź spokojnie napewno możan się dogadać i myśle, że cię nie wyleją. Głowa do góry!!! Mnie brzuszysko też czasem pobolewa:sick:

kasuelf witamy udzielaj się jak tylko masz ochote:-)współczuje porodu naprawde:baffled:
Ja jestem rok młodsza od ciebie za kilka dni mam 22 urodziny(ale stara dupa ze mnie hihihi...), mam od prawie 2 lat męza i od niedawna synka Olivierka. Studiuje administracje na Uniwerku w Łodzi (2rok) Mieszkam w bełchatowie, mąż ma firmę budowlaną i robi w delegacjach jak nie w Świnouściu ( kurna kiedy on to skończy) to we Włodawie (Ditka to chyba gdzieś twoje regiony????) :-Di tak sobie czas leci

Luckymama dziękuej za te wszystkie smski wróciłam ale jeszcze nie będę tu tak często jak kiedyś no ale częściej niż ostatnio hihihihi...

Wszystkie naj dla Merci.......

Wow - Włodawa jak najbardziej! Co prawda godzinę szaleńczej jazdy ode mnie, ale za to najfajnieszje jezioro w pobliżu - Białe - cały Lublin i okolice tam jeżdżą na wypoczynek.
i w ogóle dzicz, głusz, wielkie lasy i ogromne jagody:-)
W lecie bywamy tam często!.

reklama
NONEK (Ilonko) dzieki za mile przywitanie :) zaluje ze nie znalazlam was wczesniej- jak chodzilam w ciazy, ale teraz bede was regularnie odwiedzac
:-), jak bede miec czas to poczytam sobie...
a fajnie sie bawicie :) fajnie miec wspolne hobby z mezulkiem

..aenye chetnie zobacze jak wy rodzilyscie :)
ja tez mam slub tylko cywilny- bo nie mam biezmowania, a do uczelni dzwonilam i jesli po dziekance sie nie zglosze to mnie skresla...:-(
trudno...
ja na twoim miejscu bym tamposzla i powiedzial jak sprawa wyglada, moze cie nie wyleja. szkoda studiow.

co do poronienia to nie kracz:no:
po prostu masz rozregulowane hormony po ciazy i juz...

pozdrawiam grunioweczki

Do góry