reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

a my dzisiaj bylismy na szczepieniu bidulka dostal w dwie nozki. w jedna 6w1 w druga na pneumokoki.
kurcze bardzo malo przybral bo przez tydzien tylko 30gram :szok:
pierwszy raz tak malo!
pewnie przez to ulewanie!!

Nieistotku moze daj mu cos na smoka slodkiego.
kurcze tylko nie wiem co dla takiego maluszka :confused:
ja moczylam w gripe water ale teraz nie wiem w czym by mozna bylo!

reklama
Dita, u mnie jak aparat zgłupiał to się okazało,że jest podłączona drukarka i się coś kaszani przez to z softem. Po odłączeniu drukarki się naprawiło.

wiecie co?podoba mi sie podzial rol w moim domu:laugh2:
ja siedze przy kompie, adam umyl okna a teraz robi kotlety.maluch spi.fajnie.:happy:

Miłka, moja mała się czasami drze na spacerze jak wózek się zatrzyma.ale generalnie bez problemu.
King, Nieistotna-filmikow nie ogladalam bo mam zjeb...komp.
Kasia Z, moj chlopak jest mgr filozofii, a co??

sugar i jeszcze jedno pytanie a ile placicie za godzine, bo ja nie moge sie jakos zdecydowac czy opiekunka czy Hanie poslac do przedszkola prywatnego takiego od 2 rz, tylko czesne mnie troche dobija, ale w porownaniu z opiekunka to chyba taniej wyjdzie

kulka taki podzial obowiazkow jest u mnie:-D

ja umowilam sie na 8zl na godzine
ale to jest dorywcza praca wiec stawka godzinowa
ale jak np stale godziny to mozna sie dogadac
generalnie stawki sa od 5 do nawet 12 ale to juz przegiecie

mysle ze takiemu maluchowi to chyba lepiej z opiekunka
jak jest kumata i umie zajac sie maluchem i zorganizowac mu czas
gdzies czytalam ze tak do 3 r zycia lepsza opiekunka niz przedszkole

musze mojego tez wciagnac w mycie okien chociaz boje sie ze zrobi zle a przy moim pedantyzmie to duzo heheh

reklama
u mnie 6-7 na godz,ale to ze wzgledu na mala ilosc godzin.jak musi przyjsc na mniej niz 3 godz to place 7.
no ale gdybym brala na 8 to pewnie za 5zl by sie udalo,

Do góry