reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

a my dzisiaj bylismy na szczepieniu bidulka dostal w dwie nozki. w jedna 6w1 w druga na pneumokoki.
kurcze bardzo malo przybral bo przez tydzien tylko 30gram :szok:
pierwszy raz tak malo!
pewnie przez to ulewanie!!

Nieistotku moze daj mu cos na smoka slodkiego.
kurcze tylko nie wiem co dla takiego maluszka :confused:
ja moczylam w gripe water ale teraz nie wiem w czym by mozna bylo!

reklama
Dita, u mnie jak aparat zgłupiał to się okazało,że jest podłączona drukarka i się coś kaszani przez to z softem. Po odłączeniu drukarki się naprawiło.

wiecie co?podoba mi sie podzial rol w moim domu:laugh2:
ja siedze przy kompie, adam umyl okna a teraz robi kotlety.maluch spi.fajnie.:happy:

Miłka, moja mała się czasami drze na spacerze jak wózek się zatrzyma.ale generalnie bez problemu.
King, Nieistotna-filmikow nie ogladalam bo mam zjeb...komp.
Kasia Z, moj chlopak jest mgr filozofii, a co??

sugar i jeszcze jedno pytanie a ile placicie za godzine, bo ja nie moge sie jakos zdecydowac czy opiekunka czy Hanie poslac do przedszkola prywatnego takiego od 2 rz, tylko czesne mnie troche dobija, ale w porownaniu z opiekunka to chyba taniej wyjdzie

kulka taki podzial obowiazkow jest u mnie:-D

ja umowilam sie na 8zl na godzine
ale to jest dorywcza praca wiec stawka godzinowa
ale jak np stale godziny to mozna sie dogadac
generalnie stawki sa od 5 do nawet 12 ale to juz przegiecie

mysle ze takiemu maluchowi to chyba lepiej z opiekunka
jak jest kumata i umie zajac sie maluchem i zorganizowac mu czas
gdzies czytalam ze tak do 3 r zycia lepsza opiekunka niz przedszkole

musze mojego tez wciagnac w mycie okien chociaz boje sie ze zrobi zle a przy moim pedantyzmie to duzo heheh

reklama
u mnie 6-7 na godz,ale to ze wzgledu na mala ilosc godzin.jak musi przyjsc na mniej niz 3 godz to place 7.
no ale gdybym brala na 8 to pewnie za 5zl by sie udalo,

Do góry