reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

To ja uaktualniam dane: mam 26 lat, imię Zosia lub Piotruś (w zależności od płci, płeć na razie nieznana)

reklama
Kate ale to zleciało ja w poniedziałek zaczynam:))))
Kasia_z szyjka powinna być twarda i dluga skraca sie dopiero przed porodem. Ale co do twoich pomiarów to nie mam zielonego pojecia ale skoro gin nic nie mowi to chyba jest dobrze i sie nie denerwuj tylko.
Dee83 Sukienka śliczniutka bardzo mało spotykany model i z niecierpliwością czekam(y) na fotki z tego najważniejszego dnia. Co do USG ja na twoim miejscu poszłabym prywatnie i jestem w szoku ze jeszcze nie miałaś robionego ::) Skandal co robi z nami NFZ.

A u mnie troche sie ochodziło i zaraz człowiek inaczej funkcjonuje. Buzka ja spadam bo mam troche roboty

Dee 83 mi też się baaardzo sukienka podoba :) Jest urocza :)

Też sobie ostatnio uświadomiłam, że już prawie półmetek :))) strasznie szybko leci :D

Martwienie to chyba mi się urodziło z powodu, że jutro wyjeżdżam na tydzień wakacji i będe daleko od gina ;) , bo nie dość, że mówił, że jest wszystko ok ze mną i dzidzią, to w sumie nie mam i nie miałam żadnych skurczy, twardnienia brzucha ani innych niepokojących objawów. No to się już nie przejmuję więcej i tyle :)

hej kochane :) ja na moment :) zapraszam na staraczki, tam jest moj dlugi post! :)

tylko w skrocie - moj maluszek to najprawdopodobniej - CHLOPAK!!!! suuuuper :) bylo widac male jaderka - ale widok od spodu (od strony pupci), wiec tylko 90% gwarancji gin daje :)

moj dzidzius jest o tydzien starszy, niz wykazuje suwacek ;-) ale na razie nic nie zmieniam :) ma juz - o dziwo - 17cm! i jest sliczny, zdrowy - parametry (glowka i inne) w normie :) wiec superancko! rosnie jak na drozdzach :)

a ja sie zegnam juz... na debki zmykam :)

caluski i wszystkiego naj! mam nadzieje, ze niedlugo bede miala komp na stale juz :) :) :)

buziaki!!!!!!

Gratulacje aenye !! Fajnie, że tak szybko rośnie :)

A z ciekawości - jak biją serduszka waszych maluszków? U mnie 160 :)

aenye gratuluje zdrowego king-konga :)

dee83 sukienka naprawde sliczne :)

ciesze sie ze tak duzo tutaj aktywnych mam :)

Kate mam pecha strasznego, az sie boje juz do nich chodzi.. a nadal czuje sie zle :(

Moj maluch bardzo nie lubi lekarzy bo wiecznie sie prze nimi chowa :)

aenye Gratulacje tak rewelacyjnej wizyty i czyżby był już pierwszy mężczyzna grudniowy???? Ale super i do tego jaki duży.
Ja juz sie nie moge doczekac mojej wizyty a to dopiero 26 a wczesniej 20 ide na konsultacje do Chirurga ciekawe co powie ???

Mam na imie Agnieszka. Jestem z Dolnego Slaska, a od 1.5 roku w irlandii. Termin mam na 28 grudnia i tez jeszcze nie mialam USG. Lece 2 sierpnia na urlop do Polski to mam zamiar zrobic wszystkie badania. Niby wszystko jest ok ale jakos nie mam pewnosi.
Suwaczek umieszcze innym razem bo nie mam czasu. jestem w pracy i tak po kryjomu sobie tu zagladam. Pozdrawiam Wszystkie grudniowe mamy. Do uslyszenia

reklama
Do góry