A
Asia26
Gość
Jeszcze sie zalapalam na
Big stowke dla Milenki !!!!!!!!!!!!!!!
Wcale nie jest tak slodko dziewczyny.Jak dlugo do jasnej chlery mozna miec goraczke.
Doczytalam sie gdzies ze takie zapalenia leczy sie zazwyczaj w szpitalu.Normalnie rycze,rycze rycze.Serce mi sie kraja.Nie wiem skad to...
Nieistotna-moj Mikolaj tez mial obolala raczke.Plakal strasznie jak jej dotykalam.Do tego goraczkowal dwa dni(na trzeci dalam mu dop pracetamol).Za wczesnie nie wciskalam mu czopka bo temp. nie byla wysoka a tworzyly sie przeciwciala po szczepieniu.
Poprostu oszczedzalam ta raczke.Szybko minie
My musielismy sobie odpuscic niestety szczepienie ,bo wyszlo jak wyszlo.
Teraz po tej aantybiotyko terapi to juz calkiem bedzie trzba chyba odczekac jakis dluszy okres czasu..
Nieistotna jak dlugo czekaliscie??????
Sugar..gratuluje zawasolkowania.
Jednak cos jest w tych "marcach"..."magia marca":-)
Malutki ludzik w brzuszku.Kolejne nowe zyjatko.
Super,super,super
kate_less,:-)
luckymama :-)
Big stowke dla Milenki !!!!!!!!!!!!!!!
Wcale nie jest tak slodko dziewczyny.Jak dlugo do jasnej chlery mozna miec goraczke.
Doczytalam sie gdzies ze takie zapalenia leczy sie zazwyczaj w szpitalu.Normalnie rycze,rycze rycze.Serce mi sie kraja.Nie wiem skad to...
Nieistotna-moj Mikolaj tez mial obolala raczke.Plakal strasznie jak jej dotykalam.Do tego goraczkowal dwa dni(na trzeci dalam mu dop pracetamol).Za wczesnie nie wciskalam mu czopka bo temp. nie byla wysoka a tworzyly sie przeciwciala po szczepieniu.
Poprostu oszczedzalam ta raczke.Szybko minie
My musielismy sobie odpuscic niestety szczepienie ,bo wyszlo jak wyszlo.
Teraz po tej aantybiotyko terapi to juz calkiem bedzie trzba chyba odczekac jakis dluszy okres czasu..
Nieistotna jak dlugo czekaliscie??????
Sugar..gratuluje zawasolkowania.
Jednak cos jest w tych "marcach"..."magia marca":-)
Malutki ludzik w brzuszku.Kolejne nowe zyjatko.
Super,super,super
kate_less,:-)
luckymama :-)