reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Sugar aenye ma racje! Przecież masz wspaniałego faceta wiec czym się martwić. Zobacz ile z nas tu na wyżywaczce narzekało na facetów a Ty nie miałaś na co narzekać. I to jest Twoje szczęście! Będziesz miała dwójka dzieciaczków z najwspanialszym facetem jakiego mogłaś sobie wymarzyć!

reklama
Sugar Przyjmij moje serdeczne gartulacje!!!

W koncu to cud zycia i trzeba się cieszyć.. bedzie dobrze :)

a swoja droga to niezwykle szybko 3miechy temu rodzilas, 6tyg pologu i od razu po nim zaszłas i juz 6tyg ciaży
wow

ale jest pod wrażenie!

szok, szok, szok

Trzymam kciuki za dziewczynke :)

aenye pytanie do Ciebie.. jak sobie wyliczylas cykl? masz już @ pomimo karmienia piersia
bo ja sie zastanawiam kiedy mi polodnosc wroci

nasza Sugar jest zyciowa optymistka poza tym ma chyba najgrzeczniejsze dziecie na bb wiec pewnie niedlugo bedzie skakac ze szczescia !!!!!!!!!!! :tak:

Sugar wybacz... ale to byl tylko sen ( choc realistyczny na maksa). Tak sobie pomyslalam, ze chyba wtedy mniej wiecej musialas zajsc w ciaze jak i sie to snilo. Kurde chyba poszukam kiedy to bylo. Glowa do gory, bedzie dobrze!

reklama
Wróciłam z ang.
Sugar - zobaczysz, za kilka lat bedziesz wychwalać niebiosa że tak własnie wyszło. Nie jesteś bez wyjścia - masz kochającego mena, kasę, mieszkanie i dopiero jedno dziecko!
U mnie to byłaby toalna porażka - zero powrotu do pracy, trzeci ryczący gnojek przy mojej skłonności do dpresji... Jezu, wole nie myśleć.:szok:

Moja siostra cioteczna urodziła dwie córy rok po roku i wcale nie miała przesrane - pierwsza była tak grzeczna jak twój Iggy a druga brała ze starszej przykład. Wszelkie niemowlęce problemy skończyły się mniej więcej po roku (czyli jak pierwsza miała 2 a druga 1) i ma święty spokój najprawdopodobniej już na całe życie. I bardzo sobie chwali taki dowcip od losu:-)
Także nie bój żaby - wcale nie musi być jak u Atol - choć tobie Atol też trzeba jeszcze ciut czasu - zobaczysz,że za rok będzie już o niebo łatwiej.
Ja miałam przesrane z Alą do jakiegoś drugiego roku - a później to się zrobił kochany aniołek, nawet już nie pamiętam czasu, kiedy ona mi tak wyrosła...

No, ale ja zaczynam od dziś brać prochy z dokładnością co do minuty!;-)

Acha - i sugar, wiesz,że wpadki to są częściej dziewczynki?;-)

Do góry