reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Dziewczyny
Cos okropnego dzieje sie z moim dzieckiem.
Najgorsze w tym wszystkim jjest to,ze ani ja ani pani doktor nie wiemy co sie z nim dzieje.dzis bylam u niej drugi raz.
Ma gorczke od piatku i wogole mu nie ustepuje.zbijam ja tylko czopkami.Najpierw mialam paracetamol,teraz juz od kilku dni nurofen w czopkach.Silniejszy,ale nadal tylko zbijam.Organizm nie chce ustapic.
Ja po 7 dniach odstawilam swoj antybiotyk.(moze to jest przyczyna gorczki u malego)
Maly jest osluchowo w porzadku,ma zbadane uszy,gardlo i nic.!!!!!
Dzis w nocy musze mu pobrac mocz.
Jutro niose go do analizy.
Moze cos wyjdzie...jaka kolwiek diagnoza.
Najgorsza jest ta niewiedza.
Dziecko mi sie meczy,a ja nie wiem dlaczego nawet i nie wiem jak mu pomoc.
W nocy wstaje kilka razy i slucham czy oddycha, bo sie boje.
Normalnie ryczec mi sie chce.

reklama
Może być zakażenie układu moczowego, akurat tak się objawia :tak:
Powinnaś zrobić posiew - pobrać jałowo mocz - plus ogólne moczu - tu już niejałowo można (czyli za pomocą woreczka).

Asiu trzymamy kciuki za Mikolajka. Dawaj znac jak cos bedzie wiadomo.
SUGAR ja tu specjalnie wchodze na neta aby sie dowiedziec co i jak, a Ty piszesz ze dopiero o 17tej??? Boze ja dopiero jutro w nocy bede miala neta!!!!!!! Jak moj men dojedzie samochodem do Wawy. Ja nie wytrzymam!
Do zobaczonka w Polsce, bedziemy miec blizej :-D :-D :-D , na pewno szybciej posty beda dochodzic Hahaha

asiu trzymaj sie dzielnie

ja wlasnie teraz zaczelam szukac nianki, mam pomoc przychodzi jedna ciocia, druga ciocia, ale jak wroce do pracy to musze kogos miec kto mnie zastapi

jak bylam dwa dni sama w domu z moimi dziewczynami to myslalam ze wyjde z siebie i stane obok, zero czasu dla siebie i nie mowie tu o bb czy o jakich takich fanaberiach, po prostu byl problem zeby do kibla pojsc i ktoras nie jeczala, tym bardziej ze Helen w dzien zasypia tylko jak sie ja buja w kolysce:no:

boshe musze isc zrobic sobie badanie cukru, mam jakies trzesiawki jakby mi cukier spadal, moze mi tak cholerna cukrzyca nie ustapila tym razem:wściekła/y:

jakbym nie miala teraz @ to bym myslala ze kolejna ciaza

super
bylam u gina
6 tygodni
wcale sie nie ucieszylam jak zobaczylam to male cosik na usg
jestem okropna
chce mi sie ryczec
mam nadzieje ze to hormony
bo jak nie to sobie strzele w leb

Gratulacje! :-);-)

Nie spinaj, masz całe 8,5 miecha na oswojenie się z sytuacją :-D

Nonek, to teraz przyśnij czy Iggiemu rośnie braciszek czy siostrzyczka :tak: