reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Powiedz mi na jakim etapie Twoj maz moze wykanczac. Tzn. to jest stan surowy zamkniety- trzeba zrobic wszystkie instalacje i wylewki, ocieplic z zewnatrz. Ale zreszta napisze na priva pozniej, nie bede zasmiecac tutaj. A i jeszcze jak bardzo jest drogi...:eek: tylko szczerze.

Zapodam info Pawłowi... i dam ci znać na priva...
nie wiem jak z ocieplaniem od zewnątrz, ale środek na pewno + instalacje... a jak już macie podłączony gaz i prąd, to jest jeszcze taniej...
DLA ZAINTERESOWANYCH:
Na pewno nie jest drogi...
np. płytki może położyć od 25 zł/m2 /zależy od ilości i wzoru... karo jest np. droższe/
panele - od 15 zł/m2
gładź - od 20 zł/m2
malowanie - od 4 zł/m2
jest jeszcze możliwość aranżacji kuchni i jej wykonanie - ale to już są konkretne ceny za projekt:laugh2:
to są ceny, które ja znam z oferty, bo ją robiłam:-D ale za każdym razem negocjuje ceny za projekt, im większy tym taniej:laugh2:

Ależ mu zrobiłam marketing i reklamę:-D :-D :-D

reklama
a ja wam teraz cos powiem
jak stoicie to usiadzcie a jak siedzicie to najlepiej sie polozcie
bo ja sie ***** polozylam prawie na podlodze
poniewaz czuje sie do dupy i wogule fatal do tego moja @ ma opoznienie to zrobilam test
i co??? ku rwa mac jeb ana w dupe!!!
dwie kreski!!!!!!!!!!!! a ja ***** nie wiem jakim cudem????? bo chyba wiatropylnie albo zasrane gumy byly podziurawione albo nie wiem o co chodzi
jedna byla slaba ale zawsze to DWIE a nie JEDNA!!!!!!!!
jutro ide do lekarza

mialam mega dol ale juz mi iprzeszlo
a moj facet co na to? ON SIE JARA!!!!! jest kurewsko zadowolony
no bo dwa za jednym zamachem, pomeczymy sie dluzej a potem luz
ja pier dole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i jak tu nie wierzyc w sny i inne bzdety??????
dzieki nonek;-)

Laseczki czy ktoras zna w Warszawie dobrego prywatnego pediatre. Musze w Polsce mala zaszczepic na gruzlice (bo tutaj nie szczepili przy urodzeniu) Chce prywatnego bo nie mam czasu na czekanie na wizyty itd.
Z gory dziekuje.

Sugar nie gadaj, nie wiem co mam napisac!!! Ja mialam kiedys dwa testy pozytywne wlasnie takie ledwo ledwo i niestety w 6 tyg byla resorbcja.

sugar - - aaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

No i miodzio.!!!

Powiem wam,że ja też jeną @ miałam na samym początku brania prochów, a teraz nie mam, ale sądzę że to przez cerazette - przecież one hamują owulację i pisze,ze może @ nie być...
...mam nadzieję, że nie dołączę do Sugar:-):-):-)

Sugar no to moje najserdeczcniejsze zyczenia!!! Ladnie Ci wysnilam.... pisz tu szybko co i jak, jak tylko bedziesz pewna. Choc lekarz na tym etapie moze jeszcze nic nie powiedziec, tak jak bzlo u mnie z Majerana.

Nonek ja robię na zwykłym mleku z foli bo nawet z kartonu powodowło u małego "ciężki" brzuszek.. :baffled: Ale rozwadniam wodą mineralną w proporcji 1:1,5 czyli szklanka mleka i 1,5 szklanki wody a na to dwie łyżki płaskie kaszy manny błyskawicznej bo ona jest drobniejsza niż zwykła kasza. Są kasze manny, których nie trzeba gotować takie z owocami błyskawiczne które dodaje się do gotowego mleka i myślę, że mogło by to być modyfikowane. Bo tą kaszę co ja robię trzeba w mleku gotować 2 min więc modyfikowane się nie nadaje- traci wszelkie wartości po gotowaniu. Jak małemu będzie mało już jedna dawka kaszy (teraz dostaje tylko po kąpieli na nocne spanie) to będę tamtą kaszkę próbować. A narazie wystarczy że w nocy ładnie śpi. On zadowolony bo najedzony, ja bo wyspana, mąż bo ze zmęczenia nie piżdżę mu w dzień.. Więc.. NIECH ŻYJE KASZA MANNA!!!:cool2:

powiem wam ze jestem mowiac brzydko i okropnie obsrana ze strachu
moze i hormony ale jak wytlumaczyc dwie kreski? i to ze mi niedobrze i spac sie chce???
kur wa mowie wam
przewertowalam chyba wszystkie mozliwe tematy i watki co do drugiego i kiedy i jakie za i przecie i wogule
jutro o 17 ide do lekarza zobaczymy

miod ku rwa no mowie wam MIOD!!!!!!!!!!!!!!
i nie popije sobie na weselu mojej siostry ani kuzynki
no zesz kurfa fak zaskarze durexa czy cos bo to sa jakies czary ******!!!!!!!!
niemozliwe normalnie

no tosz kurfa prosze bardzo:

spa0170ur9.jpg

reklama
Do góry