reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Piotruś po męczeniu przez rodziców przez dwie doby wrócił do przedszczepionkowej normy i spał ciągiem w nocy 6 godzin (w końcu!!):-)
Że ja na to tak późno wpadłam...;-)

Kulka, wklej jakąś fotkę to może ja ci powiem :-D

Kinga, pamiętamy i o Tobie i o Filipku! 100 lat!

Darek tam jest na radach nadzorczych i zebraniach grup członkowskich, no i w pn na dyżurze, mógł ci się obić o oko... Ale ja? :confused:

Roni to najczesciej jest tak, ze od 4 m-ca ( czyli jak skonczy 4 miesiac). Ale ja zapodawalam duzo wczesniej- starte podgotowane jabluszko, teraz do tego dodaje marchewke. I kaszki- taka ryzowa co sie dodaje do mleka. I wydawaloby sie, ze po takiej kaszce o 23 powinna Majerana spac jak ta lala do rana. A gowno,wczoraj o 1.30 obudzila sie z takim wrzaskiem i jadla lapczywie jakby cala dobe nie jadla. Pozniej o 6 znow powtorka z rozrywki. Mysle, ze spokojnie mozesz Jaskowi zapodawac juz jakies wynalazki. Narazie dac poprobowac. A powiedz mi, bo wlasnie nad ranem sobie myslalam o tym, jak Jasio ze sztuczniakiem? Wciaga juz?

Roni - nic nie bój. Jak zgłodnieje to wtrząchnie i sztuczniaka. A ty gdzie dziś wybywasz?
Kinga - Sto lat dla Filipka i nie mazgaić mi się tu tylko pojawiać częsciej!!!!

Nat mnie wykończyła... do pierwszej w nocy ryczała. Jeść nie, pić nie, sucho, nie za ciepło, nie za zimno - jak była w wózku telepana to spała, jak nie - ryk. Dziś mam oczy jak podbite.

W ogóle to wczoraj miałam zje*any cały dzień. Łącznie z ang, na którym jest zwykle fajnie, ale wczoraj było 4 osoby, facet się wkurzył, ze tak mało i nas opieprzył. Tych, ktrzy przyszli!!! Oczywiście powiedziałam co o tym myślę, bo ja już tak mam że walę prosto z mostu no i się typ obraził. A ch.m.w.d.
...Ale jutro kartkówa za to...:baffled:

Jestem w koncu, dzisiaj o 5tej w nocy po 2 tyg moj maz wrocil i bylo fajnie chociaz to 5 ta :-D
STO LAT DLA NASZYCH DZIECIATEK, TROJACZKOW I FILIPKA.

Kasia my tez chrzcimy 9 czerwca :-)

Ja na razie nic nie daje oprocz mleka. Ale moja jest najmlodsza z grona udzielajacych sie mam. Robi super kupcie bez wysilku co dwa dni wiec na razie nie mysle o jabluszku, a i mleko modyfikowane ciagnie raz dziennie, wiec sie nie opawiam przejscia na mieszanke. Jedyne co to jak jem owocy czy wazywa to daje jej troche soku na smoczek i tak uwielbia: pomidora, banana, winogroni, jablko :tak: i sie uspokaja, bo najczesciej sie wnerwia jak siedzi w bujadelku a my jemy wlasnie wiec jej daje posmakowac.

HURRA JUTRO LECIMY DO POLSKI, AZ SIE BOJE JAK MALA ZNIESIE PODROZ SAMOLOTEM, NIBY 2 GODZINY, ALE DLA MNIE TO BEDZIE WIECZNOSC. LECIMY SAME I KOGO JA SCISNE ZA DLON PRZY STARCIE I LADOWANIU-NIE LUBIE TEGO, BOJE SIE.

witam

sto latek Filipku

pingwinek my cie bedziemy sciskac wirtualnie, a jaka linia lecisz?

moj Tomek pracuje na lotnisku to cie powita;-)

BOBOMIGI

znalazłam fajny akrtykuł i stronę na temam porozumiewania się z dzieciaczkami (które jeszcze nie potrafia mówić) za pomocą migania
poczytajta se dziewczyny :-D

Sta lat sto lat dla Filipków dwóch!!!!!!:tak:
Filip ..aenye i Kingi dziś kończą 3 miesiące!!!
Sto lat sto lat:-) :happy: :laugh2: :-D
MiniMaksio ściska brata ciotecznego:happy2: :yes: :happy:

Kasia_z ;-)

..aenye, spokojnie to niewyspanie kiedyś minie. Buziaki, przytulaki i głowa do góry.
Minimaksio też ostatnio daje mi w nocy popalić, ale ja nigdy nie miałam komfortu spania przez 7 godzin z rzędu przy obu chłopcach:sick:

Atol jeszcze raz cierpliwości;-)
Nonek gratuluję domu:-)

Sa_raa nas wszystkie ściska i pozdrawia.:-)

reklama
Nonek wklej nam ten Wasz domek.

Lece Wizzerem. Niestety mala bedzie na moich kolanach caly czas:no: Ale pozytywna rzecz ze moge miec wozek do konca, zanim nie wsiade na poklad, a na schodach obsluga mi go wpakuke do luku. Cieszy mnie to bo nie wyobrazam sobie malej na rekach od czasu odprawy do wsiascia do samolotu (1,5h)

Do góry