reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Nieistotna mojej??? Tos mnie zaskoczyla...
Zdjecia sa naprawde bardzo stare. Ale faktem jest, ze chyba teraz wygladam mlodziej niz wtedy. Nikt mi nie wierzy ile mam lat. Gowniara Wlasnie znalazlam jakis malutki urywek filmiku . jestem:-):-):-)View My Video

reklama
Jutro Helenka, Jaś i Dominik mają 3 miesiące:-)
Sto lat dla wszystkich dzieciaczków:happy:

..aenye nie chodziło mi o niewprowadzanie przerw w karmieniu, jestem za przerwami jak najbardziej, jest to konieczne do prawidłowego funkcjonwania układu pokarmowego i psychiki dziecka.
Szcęśliwe dziecko to wyspane dziecko, a żeby mogło takie być musi mieć ustalony rytm dnia. A maleńkie dzieci uwielbiają rutynę więc stosunkowo łatwo z takowymi sie "dogadać".
Ty bardzo dobrze wg mnie radzisz sobie ze wszystkim total!!!:tak: Chiba źle mnie zrozumiałaś kobitko, bo chodziło mi o pocieszenie Ciebie, boś lityl wnerwiona była, że ciągle cyc. Absolutnie ciebie nie atakuję:no:

Ania świetnie wyglądasz!

A skąd Was wszystkie naszło na ślubne foty????
REWELACJA WSZYSTKIE !!!:tak: :-)
Mój ślub 6 lat temu i to tylko cywilny.
Zrobie zdjęcia fotek jak Dita;-) Jak wrócę do domciu ofkoz;-)

Nagonka na karmienie naturalne wkurza mnie na maxa mimo że karmie piersią.:wściekła/y: Ale mi się udało!!! I już. A wiem że wiele mam jeszcze w ciąży bardzo chciały karmić i mimo wielkich starań nie wyszło... Kulka, Sa_raa...

Z drugiej strony złość karmiących flaszką na te, co im sie udało, jest też nie fair:baffled: (nie u nas - czyt. w grudniówkach), ale czasem spotykam sie z krytyką, wręcz atakiem złości od razu gdy mówię że cycolę. BRRRRRR:dry:

Tęsknię za Tomkiem:-(

Elo Marwaku! Pomocniku rękawiczkowy!! Miło Cię mieći tutaj!!!

Co do chrztu, hmmm. Jeszcze kiedy i czy wogóle;-)

Moje chłopaki radzą sobie już ze sobą ok.

Atol myślę że Hanutek właśnie wkroczyła w fazę (mojego ulubionego) NIE. Wszystkie zachowania które opisujesz wzorowo pasują:tak: . Troche to potrwa ale na pewon dasz sobie radę. No i trzymam kciuki i jak najwięcej cierpliwości życzę.
No i tu właśnie refleksja: czy faktycznie tak myślałam pisząc, że chciałam mieć dzieci rok po roku:confused:

Wiecie co uwielbiam mojego MiniMaksia:tak: :happy:

mg4644gg4.jpg

mg5134ou8.jpg

mg5900ri5.jpg

img4591sp1.jpg

Kiciu slicznie wygladalas, zreszta do tej pory slicznie wygladasz bo niezla laska z Ciebie, a na trzecim zdjeciu Twoj maz jest podobny do Davida Bekhama (nie wiem jak sie pisze:-D )

dziewczyny zdjecia super, uwielbiam wogole zdjecia z takich uroczystosci!!!!!!!

my chrzest robimy ale to wszystko, dziecko jak podrosnie samo zadecyduje czy chce wierzyc! moj p jest ateista ja hm... nie wierze w jakiegos konkretnego boga.
jednak robimy to dla rodziny. im bardzo zalezy a nam powiedzmy nie zalezy na tym zeby nie robic, generalnie wsio ryba!! a jesli mozemy im tym sprawic przyjemnosc to czemu nie :confused:

moj p wyjechal na do piatku i zostalismy z Plumkiem calkiem sami :-(

he he znow niezla pora ale wkleje teraz bo potem nie wiem czy bedzie czas

my plus swiadkowie tzn moj Tomus w ciemnym garniturze a moj brat w jasnym plus jego zona

i nasza fura

reklama
Do góry