reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

aenye u mnie w madrej ksiazce napisane ze dziecko w 3 miesiacu przybiera okolo 600g wiec masz ksiazkowo:-D

a dzieci beda coraz mniej prybierac, a jak zaczna raczkowac czy chodzic to waga stanie albo i schudna, pamietam jak na sierpniowych mamach dziewczyna pisala ze lekarka jej kaze odchudzic 7 miesieczne dziecko bo wazylo chyba 11 czy 12 kilo (karmione tylko piersia!!!!!!!!!), oczywiscie zlala glupia babe i jak chlopak zaczal raczkowac i sie ruszac to waga po prostu stanela w miejscu, teraz nie wiem ile wazy ale chyba ze 13 kg max, takze roni nie martw sie Jasiek nie dobije do 20 kg przez rok;-)

reklama
Helo laski i Wasze potomstwo

zab boli troszke mnie
maly drze jape zawodowo :) jednak te stresy przez cala ciaze sprawily ze o nerwus, tylko na rekach, inaczej wrzask

jutro nasze pierwsze szczepienie, troche sie cykam hehe

cala rodzina ma takie cisnienie na chrzciny ze mam juz ochote obić im mory, grr fakin siet

a poza tym to jest zajebi.... :) :) :) :)

Roni - kochanie witaj wreszcie!!!:-D :-D :-D

Moja Nat waży już 6,2 kg! i jest ok. 64 cm długa...

Atol - twoja starsza córka odkrywa teraz, że nie jest z tobą zrośnięta i nie jest jednym ciałem z tobą, więc zaczyna protestować. I może być troche zazdrosna o Helenkę... MUSISZ znaleźć czas tylko dla Hani! bez Helenki... nie wiem co dokładnie Hania robi - napisz koniecznie, prosze...

Jeśli chodzi o chrzciny - my nie chrzcimy...
Asia nie była i nie chodzi na religię...
Nat też nie będzie....
do kościoła nie chodzimy...
ślub tylko cywilny /w białej sukni:)/...
w Boga ogólnie wierzymy...
oboje uważamy, że trzeba być dobrym człowiekiem i nikomu nie robić krzywdy i wtedy będzie git... i to przekazujemy dzieciom:) i tak postepujemy:tak:
a to, co sie dzieje w kosciele i co wyprawiaja ksieza - to syf...
A dzieci sobie wybiora religie jaka beda chcialy... jak beda chcialy :-D

co Hania robi?

jak jej nie dam tego czego chce ryk, na wszystko mowi nie, czy z sensem czy bez, na spacerze ucieka w druga strone i wcale sie nie boi ze mnie nie ma na horyzoncie, jak chce ja ubrac na spacer to nie chce, jak chce wrocic ze spaceru to nie chce, jak chce ja polozyc spac to nie chce, jak chce ja kapac to nie chce, potem znow nie chce wyjsc z wanny, ryk i ryk

jesli chodzi o Helenke to z nia jest ok, opiekuje sie nia, podaje smoczka, miesza mleko, podaje pieluchy, caluje, wiec chyba nie jest zazdrosna:confused: , czasami jak karmie Helenke to sie wkurza ze sie z nia nie bawie

codzienie zawsze jak Helenka spi zajmuje sie tylko Hania, bawimy sie, czytamy, wiecej czasu nie dam rady wygospodarowac

poza tym bardo malo teraz je, zdecydwanie mniej niz jak byla mlodsza, znow zazdrosc:confused:

jak sie staram z nia rozmawiac i prosze zeby np na mnie spojrzala to specjalnie patrzy w druga strone, sama nie wiem o co chodzi:confused: :confused: :baffled:

Roni prosisz masz :-D 22 kwietnia bedzie nasza pierwsza rocznica, a Mercunia miala wtedy 2 tygodnie!!!
2ceri2b.jpg

4huaczc

2vt5yya.jpg

2aig41j.jpg

Pingwinek - śliczne!!!!
U mnie... o Matko, kiedy to było... muszę skana walnąć bo wtedy jeszcze nie słyszano o cyfrówkach... i żyły mumie... hehe:-D

reklama
Od razu przepraszam za okropną jakość... To nawet nie jest ze skanera;) więc malutkie powklejam, aby miejsca nie zajmować:tak:
no i w końcu to było prawie 10 lat i 10 kilo temu:-)
Miałam 19 lat...;-)

Sesja u fotografa i w kościele....

I wesele - hehe takie prawdziwe wiejskie w namiocie!! Fajnie było...:-)

Do góry