reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Nonek zawodowo, mam nadzieje ze tym razem sie uda i ze nikt Wam go nie sprzatnie spod nosa. Dawaj relacje w poniedzialek.

reklama
W imieniu Mikołaja ..dziekuje ciociom z bb
Sam niestety nie byl wstanie siasc przy kompie bo wlasnie zasnal z czopkiem paracetamolu w tylku.
A ja tak sobie zbijalam goraczke od srody...ze dzis mam niespelna 36.
Raz za duzo raz za malo.
Pot mnie zalewa i znowu wszystko sie kreci wokolo.

nonek..chatka ze ho ho..ja rowniez trzymam kciuki za owocna tranzakcje.

KATE do nurka mowiony jest wierszyk "baloniku moj malutki..." i na "bach" pod wode, na pare sekund oczywiscie!!

Pingwinek polecam! super zabawa!!

Nonek fajny domek POWODZENIA!!!!!!!!

STO LAT DLA MIKOłAJA!!;-)

Roni, kuruj się kobieto.ciąża wykańcza, to prawda:eek:a Ty przecież jeszcze schudłaś zamiast przytyć:eek:te guzki to pewnie jakieś zmiany hormonalne:confused:dostałaś jakieś leki?

Stówa dla Mikołaja!!

Wieci, co? Wqrwia mnie na maxa reklama szczepionki przeciw pneumokokom.Właśnie obejrzałam... Czuję się tak, jakbym skazała już w tej chwili moje dziecko na śmierć.
Bo jej nie zaszczepię bo kuurwa nie stać mnie!!!!!!!!
Żeby toto kosztowało 100 zł. No 150. Ale nie seria 1200!!!! Niech to ministrowi zdrowia zareklamują a nie nam, zwykłym ludziom, gdzie mi po odliczeniu opłat te 350 na życie zostaje.
No jestem kqrwiona jak nigdy. I to jakim sposobem reklamują!!!
,,Zaszczep bo twoje dziecko umrze."
Nosz kuurwa mać.

nonek - fajny domek, oby się udalo!

reklama
Ditka jak nie wysyłasz młodej do żłobka to zaszczep ją po skonczeniu 2 roku i wtedy jest tylko jedna seria i kosztuje 80 zeta :tak:
a co do reklamy to prawda ch**j może trafić...w innych krajach UE jest za free i traktowana jako szczepienie podstawowe ale w naszym ciemnogrodzie gdzie się wydaje 40 mln na świątynie opatrzności bożej nie można liczyc na podstawową pomoc :wściekła/y:

Do góry