reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

szkoda, ze nie mam tego kanalu:-(. Bardzo chetnie bym obejrzala. Uwielbiam takie makabreski.
Od wczoraj nie poznaje mojego dziecka.Maruda jakich malo! Jest strasznie placzliwa, cos jej nie lezy tylko nie wiem co. Wydaje mi sie, ze moga to byc zeby. Normalnie upierdliwosc roku ta moja Majerana. Gdzie sie podzialo to pogodne i spokojne dziecko. Chyba mi ja podmienili!;-)

reklama
Fanti słyszałam że nie można dodawać mlecznej kaszy do mleka:no:. Dlatego że kaszki z mlekiem modyfikowanym do zalewania tylko wodą mają mleko 2, a Ty pewnie jeszcze dajesz małemu jedynkę:-)
Tę kaszkę raczej sama zjedz a małemu kup kaszkę ryżową malinową bezmleczną. Są takie i taką można do butli dodać. Taka mała podpowiedź;-)
Kate less wielka buzia:-):-) Wiesz czemu:tak:

Piekna? Niestety u nas caly czas siapi deszczyk. Ja mialam w cholere sprzatania, szczegolnie, ze czekam na gosci. Majerana na szczescie spi juz jakis czas. Pewnie jak sie obudzi, znow bedzie jeczec. Skonczyly sie dobre czasy...

u mnie wczoraj było szpetnie :sick: dzis w słońcu ponad 20 st. mam zamiar poopalac troche paszcze bo mam since pod oczami :eek: jak ofiara przemocy domowej :dry:

ja mam syf ale nie sprzątam nie chce mi się, może wieczorem zastanowimy się z m :laugh2:

To u nas tak bylo wczoraj. Piekne slonce, cieplutenko. Normalnie rewelka. podobno w poniedzialek ma byc 20 stopni. Oby. Juz mam dosc tych ciuchow, kurtek itp.

Luckymama dzięki za podpowiedź.. szczerze mówiąc nie pomyślałam o tym mleku.. Zresztą efektu nie było żadnego.. mały jak zasnął o 22.30 to już o 5 dopominał się o butlę czyli tak jak zazwyczaj- raptem 30 min dłużej spał..:baffled: Kupię jeszcze kaszkę bez mleka i może po tym będzie jakiś efekt..:confused: A jak nie to trudno..:dry:
U nas też paskudna pogoda..:-( leje od rana i nici ze spaceru.. sprzątać też mi się nie chce ale nie mam innego wyjścia.. zamęczył by mnie ten bałagan..:baffled: A że mam dziś lenia świadczyć o tym może fakt, że jeszcze jestem w piżamie..:-p

jesu, ja mam lenia codziennie.. ale dosc, ide po odkurzacz... grrrrrrrrrrrrrrrr

kocham moje dziecko :-D

i mamy przepiekna pogode od kilku dni!! sliczne sloneczko, cieplutko (15st.) bomba! bylismy wczoraj na bulwarze, pozniej wkleje fotki :-) cos wspanialego, wiosna!!!

w ogole to kombinuje jakas fajna fotke malego, chce zrobic cos a la anne geddes do zaproszen na chrzciny (mozna zamowic takie ze zdjeciem maluszka) no i maz pojechal po brystol, klej, farbki i takie inne gadzety ;-) od lat sie tym nie bawilam, hyhyhy! chce malemu skrzydelka aniolka zrobic :-) albo miniwazke z czulkami :-) zobaczymy, co wyjdzie hyhy! a jak sie wk... to nie zrobie takich, tylko kupie w sklepie i pozamiatane!

reklama
aenye super pomysl

ja siedze u tesciow, wlasnie usplalam malego mi mam minuke dla siebie

moj maly jest boski, straszny zdolniacha z niego, nie moge sie nadziwic

cale zycie chcialam miec dziecko i mam, boze mam i jest wspaniale :)

Do góry