nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
No to dorobilam sie kurna laktatora. Choc wydaje mi sie, ze ten z Aventa reczny byl lepszy. Ten buczy i mnie tym denerwuje. Niby ciagnie dosc mocno, ale nie sciaga tak jakbym chciala. Chyba musze sie na nowo nauczyc sciagac. Sit.NOWOŚĆ LAKTATOR ELEKTRYCZNY BABY ONO! SUPER CENA (170409525) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. Wydaje sie porzadnie zrobiony. No na Medele alektryczna mnie nie stac niestety. Bylam w takim wielkim sklepie dla dzieci ( Askot). Jezu jakie tam maja rzeczy dla dzieci. Kolorowy zawrot glowy. Masakra. Jestem pod wrazeniem.
Z tymi uszami to jak dzidzia ma miec odstajace to bedzie miala. I nie ma to nic wspolnego ze zlym ukladanem. To jakies przestarzale historie. Dziewczyny! Moj Maciej jako dziecko mial strasznie odstajace uszy, normalnie plastus jakich malo. Pozniej glowa mu urosla i teraz nie ma wcale odstajacych. Pamietajcie, ze nie wszystko rosnie rowno. Raz glowa, raz uszy, raz nos. Proporcje jeszcze dobrych kilka lat beda rozne!
Z tymi uszami to jak dzidzia ma miec odstajace to bedzie miala. I nie ma to nic wspolnego ze zlym ukladanem. To jakies przestarzale historie. Dziewczyny! Moj Maciej jako dziecko mial strasznie odstajace uszy, normalnie plastus jakich malo. Pozniej glowa mu urosla i teraz nie ma wcale odstajacych. Pamietajcie, ze nie wszystko rosnie rowno. Raz glowa, raz uszy, raz nos. Proporcje jeszcze dobrych kilka lat beda rozne!