reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Czarna79 - suwaczki mamy fajne! Jutro idę do lekarza, z mężem... super
A herbata to mam czerwona herbate pu-erth w domu, uwielbiam ją i nie wiem czy ją mogę pić. Kawke pije rano, nie mam mdlosci - super. Tylko drżni mnie zapach czekolady! Z Asiunią w ciąży drażnił mnie zapch sklepu mięsnego, bleee! A co was?

reklama
Didi - a Ty co sie tu udzielasz :p ach ten sentyment do grudnia :) Tez cos czuje ze z dziewczynami bede przezywac ich ciaze ;)

kate_less pisze:
Czarna79 - suwaczki mamy fajne! Jutro idę do lekarza, z mężem... super
A herbata to mam czerwona herbate pu-erth w domu, uwielbiam ją i nie wiem czy ją mogę pić. Kawke pije rano, nie mam mdlosci - super. Tylko drżni mnie zapach czekolady! Z Asiunią w ciąży drażnił mnie zapch sklepu mięsnego, bleee! A co was?

Kate - jak nic teraz synus :) :) :) Ja z paulinka tez musialam omijac miesny, ale z Wiktorkiem nie draznila mnie czekolada ;D ale roznie bywa :)

Kate/....o wlasnie o ta czerwona mi chozilo..pomieszaly mi sie te herbaty..hehe:D

Wanda..a co sentyment sentymentem..ale trzeba pilnowac maluskich fasoleczek w koncu to nasze nastempczynie..:)

Witam Wszystkie kochane grudniowe mamuski!!! Moj termin przypada na 4 grudnia, bardzo jestesmy z mezem szczesliwi, mam tylko nadzieje ze wszystko jest dobrze z malenstwem, bo praktycznie zadnych objawow, nie mam. Bola mnie tylko piersi i tyle :D , pozdrawiam Was kochane, mam nadzieje ze bedziemy sie wspierac nawzajem przez te kolejne 8 miesiecy :laugh:

dzień doberek
kate_less właśnie o to mi chodziło z tymi sywaczkami że z pierwszymi i z drugimi idziemy łeb w łeb:))

Co do mojego samopoczucia to jest ok wczoarj troszku brzuszek pobolewał, czasami bardziej bolą piersi najgorzej przy dotykaniu. A tak pozatym to czuje się świetnie. Ale jak mam się czuć inaczej skoro radość mnie rozpiera. Tak naprawde jeszcze nie dowierzam że będę miała kolejne maleństwo:)

reklama
Witam serdecznie,

dzis wizyta u gina. Potrzebuje zaświadczenie i zwolnienie:( Nie mogę jezdzic samochodem, a do pracy mam z 350 km. Jeszcze z 50 km przejad, ale później, to drżni mnie zapach spalin z innych samochodów, duszno mi i nie dobrze. Ale moge pracować w domciu. Tak myślę. A poza tym czuje się śietnie. Tylko sutki mam cholernie wrażliwe. Nawet koszulka do spania drażni je. I trochę kłuje mnie brzuch po lewej na dole. Co to?

Do góry