reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

witam goraco i GRAULUJE nowym grudniowym mama i juz calu rok zaplnil sie,ale czas ucieka ;)
zycze kazdej pomyslnej ciazy,bez stresow,duzo zdrowia i radosci z tego wspanialego cudu ;D ;D ;D
spokojnej ciazy kobietki
Moja kolezanka wlasnie sie dowiedziala,ze jest w ciazy i pewnie do was juz niedlugo zawita,dalam jej namiary na nasze forum,oj cieze sie znia ogromnie ;D ;D ;D

majowka

reklama
Czarna jeszcze raz gratuluję serdecznie ;D Zrób sobie jakiś śliczny suwaczek żebyśmy wiedziały jak się rozwija Maleństwo!

A tak w ogóle gratuluję wszystkim grudnióweczkom! Jak ten czas szybko leci... Dopiero co powstawał nasz wątek październikowy a tu już i listopadóweczki i teraz Wy! :)

Do lekarz wybieram sie w czwartek.
Troszkę sie martwie bo dwa tygodnie temu, gdy jeszcze nie wiedziałam o ciąży, byłam chora i zażywałam antybioryk  :-[
To był drugi tydzień ciąży. :(
Mam nadzieję że wszystko będzie ok

Witajcie
Z wrażenia jak pisałam informacje o moim maleństwie zapomniałam wam pogratulować tak wiec:
  GRATULACJE dla mam i tatusiów aby wasze maleństwa zdrowo się rozwijały.

dorotak jeśli mogę cie uspokoić to wydaje mi się ze niepotrzebnie się zamartwiasz odnośnie tego antybiotyku bo jeżeli dobrze czytam to w czasie brania jego miałas dopiero ovu. Tak więc nie denerwuj się i glówka do gory.

Ja jeszcze nie wiem kiedy ide do lekarza może w przyszłym tygodniu, jak narazie według kalendarzy inter. data porodu wychodzi mi na 10 grudnia:))

Pozdrawiam

czarna79

gratuluję z całego serca Tobie i wszystkim grudnióweczkom!! Na pewno swtorzycie super wątek. Myślalam, że będę się cieszyć arzem z wami, ale jak widac nie było mi to dane. dzisiaj poroniłam.

pozdrawiam was, życząc zdrowia dla was i waszych maleństw :) :) :)

kajda pisze:
czarna79

gratuluję z całego serca Tobie i wszystkim grudnióweczkom!! Na pewno swtorzycie super wątek. Myślalam, że będę się cieszyć arzem z wami, ale jak widac nie było mi to dane. dzisiaj poroniłam.

pozdrawiam was, życząc zdrowia dla was i waszych maleństw :) :) :)

Kajda! Trzymaj się! Bardzo mi przykro...

Kajda Bardzo mi przykro wiem jak Ci jest cieżko kiedyś też straciłam swoje maleństwo i musiałam byc czyszczona. No niestety los jest nieubłagalny dla nas, ale nie mozesz sie poddawac główka do góry a my tu jesteśmy po to aby Ciebie wspierać. Buziaki

Kate_less nie mam zielonego pojęcia czy można pić takową herbatkę. Ale mam pytanko czy zwróciłaś uwagę na nasze suwaczki???

reklama
Katee..less... z tego co mi wiadomo czerwonej jak i zielonej nie wolno pic w ciazy..:)
a o jaka czerwona Tobie chodzi jesli z tej serii..Bio ..cos tam..to bron boze zadnej nie wolno pic tej serii herbat..ale ostatnio widzialam ze wyszly jakies dla kobiet w ciazy wlasnie tego gatunku..:)

Do góry