reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

u mnie priorytetem jest nie urodzic jutro!!!!!!!!!!!! mam dwie kolezanki z 7 grudnia, za ktorymi nie przepadam, obie dziwne. wolalabym kazda inna date.

a mowiam wam, ze moj mezus wywrozyl mi 13 grudnia? normalnie przez sen gadal (co mu sie nie zdarza), bardzo wyraznie "13 grudnia..." ja na to, ale co? a on: "13 grudnia..." i koniec ;-) spal dalej.

a noz widelec mial jakis omam?

reklama
ALE FAJNY MIKOLAJKOWY PREZENT dostala Oczekujaca :-)

..aenye to jednak decydujesz sie na zzo?

no ciekawe ktora teraz?

jak mowilam moge byc ja :-D jutro ma dyzur moj gin i polozna...

swoja droga dziewczyny strasznie mnie dopadlo jakies okrutne przeziebienie!
POMOCY !!!
co mozna brac naturalnego? caly nos zafajdany, boli gardlo, ledwo oddycham!! od 4:30 nie spie bo ciezko zlapac oddech!
ciekawe jakby teraz wygladalo oddychcanie przeponowe podczas skurczy!!
nie ma szans!

Aenye! nie czytaj opisów porodów przed porodem:laugh2::laugh2:
lepiej zostaw sobie te 'przysmaki' na później;-) ja już żałuję, że przeczytałam kilka:szok::szok:

Kicia, ja ostatnio dostałam od lekarza Ascorutical, Paracetamol i tabletki do ssania Isla+ herbatki maliowa i lipowa z miodem.
Albo może idź do apteki i tam Ci coś doradzą??

ja juz przeczytalam je chyba na wszystkich watkach na bb ;-) przez cala ciaze to byla jedna z moich ulubionych lektur ;-) mam teraz tyle doswiadczenia, hehehehe, jak niejedna polozna :-D

ciekawe jak opisze swoj porod... ;-)

a co do zzo, ja jestem od dawna zdecydowana, ze chce miec taka mozliwosc, nie wiem, czy wykorzystam, ale jak czytam te opisy to wiem na 99% ze TAK! :-D
trudno, zaplace te 500zl i niech sie dzieje, co chce.

poloznej i anestezjologa pytalam, jaki jest ogolny stan dziecka i poloznicy po porodzie z zzo, ponoc wiele lepszy niz bez. wiec i dylemat mniejszy.

wyslalam mezusia i cos mi tam kupil, zobaczymy czy pomorze!
tymczasem ide pobyczyc sie w cieplutkiej wodzie w wannie!
to mnie zawsze rozluznia!

..aenye to generalnie jak bys sie zdecydowala podczas porodu to masz juz ustalone z anestezjologiem, ze ci poda?
ja pewnie tez skorzystam!

ciekawe jak kate czy sie zdecydowala na zzo :confused:

Jakaś tu cisza na forum... Dzieciaczki się rodzą, a reszta chyba struchlała i woli siedzieć cicho...
Roni, Sa_raa - wszystko ok?

reklama
To tempo przybywania dzieciaków mnie powala :-D:-D:-D
Ekstra!

Ja dziś byłam pochodzić po sklepach w okolicy i stałam się wrakiem ruchowym.
I niby godzinka tylko :eek:
Napieprza mnie kręgosłup, miednica i nogi, ledwo chodzę, no jeszcze tak nie miałam. Już chyba będę do porodu w łóżku leżeć ;-) Aenye - możemy sobie ręce podać :-D

Ja się też nastawiam na ZZO, podejrzewam że nie będzie mi się chciało cierpieć zbytnio długo, a u mnie w ciągu 5 min podają bez problemu. A wysoka jestem, więc i powikłań statystycznie mniej

Do góry