reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Jak super że rozdwojenia idą pełną parą :-):-):-) Też się wzruszyłam :tak:
U mnie torba niespakowana i chyba nie spakuję aż do porodu.
Jakoś tak mi się nie chce, najwyżej mężuś będzie pakował.

Dziś cały dzień spię... sennie jakoś...

nie wiem czy zauwazylyscie ale ta styczniowka, ktora urodzila - Marthusia rozpoczela nasz grudniowy watek :tak: GRATULACJE

Hej mamusie ja tylko melduje ze jeszcze 2w1:(( Mam doła i już chce urodzić, wszystko mnie boli męczy i przeszkadza.
Trzymam za was kciukasy i myślami jestem z wami.

A ja mam coraz częstsze i dluzsze skurcze ale malutki nie chce wyjsc:-( nadal oczekuję.. Za was też trzymam kciuki dziewczyny

moje szczeście które noszę pod sercem
38,5 t.c.

p.s. Ciekawe jak bedzie wyglądała ta noc.. może może.. kto wie:blink:

Kochane Grudnióweczki!Już jest 6 grudnia...Dzisiaj o godz. 8.00 mam stawić się do szpitala na cc. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko się udało.
Zaraz dam znać, jak tylko urodzę. Strasznie się boję.....Pa

reklama
Jasne ze trzymamy kciuki oczekujaca. Rzeczywiscie piekny prezent na Mikolaja:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) ...Jedna dzidzia na 06.12 bedzie jak w banku!!!!!
...A my brzuszate mamusie nadal czekamy:baffled: :baffled: :baffled:

Mikolajkowe buzki dla wszystkich grudnioweczek 2006 .
:happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2:

Do góry